Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Femina.hr na raskošnom partyju proslavila 15 godina postojanja

Prošlog je tjedna jedan od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih lifestyle portala – Femina.hr – proslavio svoj poslovni rođendan.

Prošlog je tjedna jedan od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih lifestyle portala – Femina.hr – proslavio svoj poslovni rođendan. Naime, ove godine Femina obilježava 15 godina uspješnog poslovanja na medijskom tržištu u Hrvatskoj i tim je povodom pripremila prekrasno i raskošno druženje u zagrebačkom cafe baru Drugi program, koji je zbog svog bogatog baroknog interijera poslužio kao savršena lokacija za ovo ženstveno i veselo druženje.

Za čarobnu cvjetnu atmosferu i viseće cvjetne intervencije unutar prostora pobrinula se dizajnerica cvijeća Maja Kauzlarić koja je cafe bar Drugi program svojim umijećem pretvorila u istinsku floralnu bajku kakva se rijetko viđa. Bogate cvjetne instalacije sačinjene od svježih i umjetnih božura, ruža i hortenzija oduševile su sve prisutne te bile glavni motiv videa i fotografija.

Na proslavi 15. rođendana portala okupili su se brojni uzvanici – poslovni ljudi, klijenti, kolege novinari, suradnici, influenceri, modni dizajneri, TikTokeri i slavni – među kojima Lejla Filipović, Nikolina Pišek, Robert Sever, Slobodan Velicki, Boris Banović, Zoran Mrvoš, Morana Tomašević, Martina Čičko Karapetrić, Duška Stepanov, Miro Čabraja, Natko Beck, Alis Marić, Meri Goldašić, Edita Misirić Vrkljan, Ulla Marton i mnogi drugi.

Uzvanici su tijekom slavlja mogli isprobavati i uživati u proizvodima skin care brenda HADA LABO TOKYO, poznatog po svojim moćnim hijaluronskim preparatima za njegu lica. Također, upoznali su se sa skin care brendovima Byphasse i Daytox. Za mirisni dio priče pobrinuo se brend s.Oliver sa svojim čarobnim parfemima i ljetnim mistevima za tijelo. Jedan dio prostora bio je rezerviran za razgledavanje najpoznatijeg hrvatskog nakita s potpisom brenda Lykke, a uzvanici su mogli slagati i isprobavati mirisne medaljone koji su doista jedinstveni. Za slatki dio priče pobrinula se jedna od najpoznatijih slastičarnica u Zagrebu – Orijent – u čijim su slasticama svi uživali. U posebnoj prostoriji ukrašenoj cvjetnim instalacijama, svoje su proizvode izložili poznati svjetski brendovim za intimnu njegu i užitak – Intimina i Lelo. Jubilarnom 15. rođendanu Femine nazdravili smo finim izborom pića – Freixenet, Thomas Henry i Cocchi. U raskošnim poklon paketima za uzvanike našli su se proizvodi svih ovih brendova, ali i još jedno iznenađenje – vrhunski ruževi za usne Diego Dalla Palma.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.