Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Fenomen Plitvice: novo mjesto za odmor i poslovne susrete za pamćenje

Fenomen Plitvice novi je turistički resort otvoren ovog proljeća u Plitvica Selu u blizini veličanstvenog Velikog slapa.

Organizirate event, team building, sastanak, konferenciju? Želite biti jedinstveni i originalni, impresionirati uzvanike ili poslovne suradnike i pružiti im nešto posve neočekivano i drugačije.  Za vas smo pronašli unikatno mjesto koje osvaja na prvu. Kako i ne bi kad se nalazi – po mnogima u najljepšem dijelu Hrvatske, u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Fenomen Plitvice novi je turistički resort otvoren ovog proljeća u Plitvica Selu u blizini veličanstvenog Velikog slapa. Na prostoru od 142 tisuće četvornih metara smješteno je devet drvenih ličkih kuća s elegantnim prostranim apartmanima, vrhunskim restoranom, opuštajućom spa zonom i mjestom za druženje uz roštilj. Kada uđete u resort kapaciteta za sedamdesetak ljudi, dojam je kao da je tu selo bilo oduvijek, savršeno se stopilo s okolišem pa na prvu ni ne slutite da ste ušli u oazu luksuza i udobnosti.

Lokalni specijaliteti s profinjenim dodacima i odlična vinska karta restorana Kozjak u središtu naselja probudit će gurmana u svakom tko ga posjeti. U okviru restorana poseban je prostor za sastanke i prezentacije za četrdesetak osoba. Vidikovac iznad potoka Plitvice, koji teče turističkim naseljem i ulijeva se nekoliko stotina metara dalje u Veliki slap, idealan je za najsvečanije činove poput vjenčanja.

Vrt s autohtonim biljem, teretana na otvorenom, jutarnja joga, naglasak na lokalnom i očuvanju prirodnih resursa, nema buke i gužve – tako izgleda boravak u Fenomenu Plitvice. Cjelodnevna tura po Nacionalnom parku, planinarenje, vožnja biciklom, jahanje… brojne su mogućnosti za uživanje u prekrasnoj prirodi.

Iza ovog luksuznog resorta stoji tvrtka Potestas u čijem je vlasništvu najpoznatiji splitski hotel Park i Villa Petra na Braču. Projekt vrijedan 34 milijuna kuna, sufinancirala je Europska unija iz Europskih fondova za regionalni razvoj s deset milijuna kuna.

„Da bi ovakvi projekti bili uspješni iznimno je važna sinergija investitora s lokalnom sredinom i odgovorno ponašanje prema okolišu. Gradnja resorta trajala je nekoliko godina kako bismo zadovoljili stroga pravila o zaštiti okoliša, što nam je bilo iznimno važno s obzirom da se nalazimo u srcu jednog od najljepših nacionalnih parkova u svijetu. Svaku kuću gradili su najbolji lokalni majstori s najkvalitetnijim lokalnim materijalima. Naš slogan Where luxury meets nature (Gdje luksuz susreće prirodu), odražava se u svakom detalju našeg turističkog naselja“, kaže Joze Tomaš, direktor tvrtke Potestas.

Napisao

Pročitajte još:

Izdvojeno

Prošlo je tek pola godine od otvorenja i prvih gostiju u bajkovitom naselju Fenomen Plitvice, smještenom petstotinjak metara ponad Velikog slapa u sklopu Nacionalnog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.