Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Fenomen Plitvice: novo mjesto za odmor i poslovne susrete za pamćenje

Fenomen Plitvice novi je turistički resort otvoren ovog proljeća u Plitvica Selu u blizini veličanstvenog Velikog slapa.

Organizirate event, team building, sastanak, konferenciju? Želite biti jedinstveni i originalni, impresionirati uzvanike ili poslovne suradnike i pružiti im nešto posve neočekivano i drugačije.  Za vas smo pronašli unikatno mjesto koje osvaja na prvu. Kako i ne bi kad se nalazi – po mnogima u najljepšem dijelu Hrvatske, u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Fenomen Plitvice novi je turistički resort otvoren ovog proljeća u Plitvica Selu u blizini veličanstvenog Velikog slapa. Na prostoru od 142 tisuće četvornih metara smješteno je devet drvenih ličkih kuća s elegantnim prostranim apartmanima, vrhunskim restoranom, opuštajućom spa zonom i mjestom za druženje uz roštilj. Kada uđete u resort kapaciteta za sedamdesetak ljudi, dojam je kao da je tu selo bilo oduvijek, savršeno se stopilo s okolišem pa na prvu ni ne slutite da ste ušli u oazu luksuza i udobnosti.

Lokalni specijaliteti s profinjenim dodacima i odlična vinska karta restorana Kozjak u središtu naselja probudit će gurmana u svakom tko ga posjeti. U okviru restorana poseban je prostor za sastanke i prezentacije za četrdesetak osoba. Vidikovac iznad potoka Plitvice, koji teče turističkim naseljem i ulijeva se nekoliko stotina metara dalje u Veliki slap, idealan je za najsvečanije činove poput vjenčanja.

Vrt s autohtonim biljem, teretana na otvorenom, jutarnja joga, naglasak na lokalnom i očuvanju prirodnih resursa, nema buke i gužve – tako izgleda boravak u Fenomenu Plitvice. Cjelodnevna tura po Nacionalnom parku, planinarenje, vožnja biciklom, jahanje… brojne su mogućnosti za uživanje u prekrasnoj prirodi.

Iza ovog luksuznog resorta stoji tvrtka Potestas u čijem je vlasništvu najpoznatiji splitski hotel Park i Villa Petra na Braču. Projekt vrijedan 34 milijuna kuna, sufinancirala je Europska unija iz Europskih fondova za regionalni razvoj s deset milijuna kuna.

„Da bi ovakvi projekti bili uspješni iznimno je važna sinergija investitora s lokalnom sredinom i odgovorno ponašanje prema okolišu. Gradnja resorta trajala je nekoliko godina kako bismo zadovoljili stroga pravila o zaštiti okoliša, što nam je bilo iznimno važno s obzirom da se nalazimo u srcu jednog od najljepših nacionalnih parkova u svijetu. Svaku kuću gradili su najbolji lokalni majstori s najkvalitetnijim lokalnim materijalima. Naš slogan Where luxury meets nature (Gdje luksuz susreće prirodu), odražava se u svakom detalju našeg turističkog naselja“, kaže Joze Tomaš, direktor tvrtke Potestas.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.