Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Financial Times uvrstio SysKit na listu najbrže rastućih tvrtki u Europi 

Financial Times, renomirani poslovni dnevnik uvrstio je softversku tvrtku SysKit na popis 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi. SysKit je zauzeo 771.mjesto, s apsolutnom stopom rasta od 203.8%.   

Toni Frankola

Financial Times, renomirani poslovni dnevnik uvrstio je softversku tvrtku SysKit na popis 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi. SysKit je zauzeo 771.mjesto, s apsolutnom stopom rasta od 203.8%.   

Iako smo zadnjih nekoliko godina izrazito usmjereni na skaliranje tvrtke, zbog velike konkurencije, nismo očekivali da ćemo biti uvršteni na listu. Ovo je dodatna potvrda da nam kontinuirano ulaganje u ljude, znanje i proizvod omogućava da stojimo uz bok najuspješnijim europskim organizacijama”, rekao je Toni Frankola, izvršni direktor SysKita.   

Stručnjaci Financial Timesa, u suradnji s njemačkom statističkom tvrtkom Statista, nekoliko su mjeseci analizirali podatke desetaka tisuća europskih organizacija. Glavni kriteriji za uvrštavanje u listu uključivali su ostvareni prihod od minimalno 100 tisuća eura u 2018. godini i 1.5 milijun eura u 2021. godini. Konačno rangiranje i izvještaj kreirali su izračunom složene godišnje stope rasta, koja je minimalno morala iznositi 36.2%.    
   
SysKit razvija platformu za upravljenje Microsoftovim okolinama te su im većina klijenata iz SAD-a i Zapadne Europe. Zahvaljujući uspjehu softvera, privukli su i pažnju investitora pa su prije nekoliko mjeseci ostvarili investiciju od devet milijuna dolara. “Iza svakog našeg uspjeha stoji puno rada i truda. Ovakva priznanja daju nam vjetar u leđa ususret svim projektima koji nas očekuju u ovoj i idućim godinama”, zaključio je Frankola. 

Pročitajte još:

Ljudski resursi

S ciljem opuštenijeg ulaska u radni tjedan, sve više radnika ponedjeljkom odrađuje samo ono što se baš mora, ne ulažući dodatni angažman (tzv. 'minimum...

Turizam

ProWein je još jednom pokazao da je vodeći međunarodni sajam u sektoru vina i alkoholnih pića.

Industrija

WDG promet, tvrtka u vlasništvu obitelji hrvatskog trgovca oružjem Zvonka Zubaka, uplatila je 5,5 milijuna eura za prijeratni kompleks namjenske industrije nedaleko od Viteza...

Poduzeća

Jabil surađuje s više od 400 vodećih svjetskih brendova u brojnim sektorima na plasiranju njihovih proizvoda na tržišta.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.