Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

FMCG Marketing Summit 2021. u online formatu

Konferencija će sudionicima ponuditi analizu nadolazećih svjetskih marketinških trendova u trgovačkom sektoru te otkriti potpuno nove mogućnosti za kreativnost.

3. FMCG Marketing Summit održat će se 18. svibnja 2021., a sudionici će ga moći pratiti putem YouTubea i LinkedIna. Konferencija će sudionicima ponuditi analizu nadolazećih svjetskih marketinških trendova u trgovačkom sektoru te otkriti potpuno nove mogućnosti za kreativnost.

S obzirom na višegodišnje iskustvo u Henkelu te posljednjih nešto više od godinu i pol u Atlantic Grupi, upitana sam da usporedim rad u globalnoj kompaniji u odnosu na rad u lokalno-regionalnoj. Fokusirat ću se ponajviše na rad u odjelu marketinga, odnosu prema potrošaču, radnoj atmosferi i organizacijskoj kulturi. Bit će to uvid u ova dva, po mnogočemu slična, no i različita svijeta. Jesmo li usporedivi, odnosno konkurentni, koje su prednosti, a koji izazovi?, najavila je svoju temu Miranda Mladin, Izvršna direktorica za Centralni marketing i Inovacije, Atlantic Grupe.

Neograničena fizičkim prostorom, ove će godine konferencija okupiti puno više dionika sektora u novom, virtualnom svijetu. Upravo zato, očekuje se više od 3.000 sudionika.

Promjena koju ove godine najavljujemo je besplatna prijava te pozivamo sve da je izvrše putem naše web stranice. Uz naše inspirativne govornike potrudit ćemo se da i ova konferencija bude za pamćenje te pripremamo nezaboravno figitalno putovanje, iz organizacijskog tima poručuje Aljoša Parotat, direktor.

Sada, više nego ikada, važne su EMOCIJA. VRIJEME.ODRŽIVOST. i upravo zato želimo saznati kako je to biti u cipelama potrošača.

GfK 24 sata dnevno prati kupovine hrvatskih kućanstava, njihovu prehranu, želje, potrebe, strahove i snove. Povest ćemo vas kroz priču o kupcu upravo kroz te 3 perspektive: što mu je na srcu, što u košarici, a što na tanjuru, istaknuo je Mladen Kožić, Business Development Manager Adriatics, Gfk.

Više informacija pronađite na službenoj web stranici. Dnevnu dozu FMCG informacija pronađite i na društvenim mrežama konferencije: Facebook, LinkedIn.

Pročitajte još:

Edukacija

U svom nadolazećem izdanju polaznicima će omogućiti stjecanje potrebnih znanja za stvaranje aplikacije koja će funkcionirati i izgledati sjajno u svim operativnim sustavima.

DOP

Stručni žiri odabrao je udruge koje su video uradcima najbolje predstavile misiju i viziju svoje organizacije.

Edukacija

Tamara Kajari certificirana je profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje.

Komentari

Agencija za marketing i odnose s javnošću Dhar media već deset godina svojeg djelovanja promovira organizacijsku kulturu svrhe kroz dharmički menadžment – danas Brendfulness metodu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.