Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Food blogerica Tamara Novaković proglašena najboljom Windows 10 komentatoricom

Food blogerica Tamara Novaković proglašena je najboljom komentatoricom i pobjednicom kampanje „10 komentatora o Windows 10“ kojom je kompanija Microsoft Hrvatska okupila osobe različitih profesija sa zadatkom da 20 dana žive i rade s novim operativnim sustavom Windows 10 i programima Office 2016 te da dijele svoje dojmove i komentare putem društvenih mreža. Kampanja je generirala više od 150 raznih postova putem kojih su sudionici iz različitih gledišta otkrivali funkcionalnosti novog operativnog sustava koje korisnicima izrazito olakšavaju rad na raznim digitalnim platformama.

Tamara Novaković proglašena je najboljom komentatoricom ove kampanje jer je, prema mišljenju ocjenjivačkog tima sastavljenog od predstavnika kompanije Microsoft Hrvatska, svojom aktivnošću i zanimljivim objavama korisnicima društvenih mreža najbolje dočarala kako je to raditi s operativnim sustavom Windows 10 i programima Office 2016.

„Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati u kampanji „10 komentatora o Windows 10“. S obzirom da sam do sada koristila Windows 7, Windows 10 je za mene bio prepun novosti i ugodnih iznenađenja. Jako me se dojmio novi Office, posebice OneNote te izvrsna aplikacija Sway koju sam koristila za izradu recepata za blog te prezentacija za svoje učenike.  Windows Store je još jedna novost koju smatram izuzetno korisnom, zbog brojnih besplatnih i univerzalnih aplikacija, a jedna od dražih stvari mi je vjerojatno novi browser Edge, koji omogućuje pisanje bilješki po web stranicama. Windows 10 nude jako puno mogućnosti za korisnike i sve je poprilično pregledno i jednostavno za uporabu te intuitivno posloženo tako da u vrlo kratkom vremenskom roku možete pronaći nešto što vam treba. Smatram da zadovoljavaju i zahtjevne i manje zahtjevne korisnike, a zbog brojnih mogućnosti korištenja svidjet će se svima“, izjavila je Tamara Novaković, najbolja Windows 10 komentatorica.

Osim Tamare Novaković u kampanji su sudjelovali i dizajner Ivan Alduk, profesorica matematike i informatike Lidija Kralj, urednici tehnoloških portala Ivan Brezak Brkan, Dražen Tomić i Božidar Komarić, developeri Domagoj Pavlešić i Igor Ralić, student tehničkih znanosti Mario Bešen te fotografkinja Sonja Dvornik. Oni su putem vlastitih profila na društvenim mrežama pokazali koje novosti i mogućnosti donosi operativni sustav Windows 10 u kombinaciji s Office 2016, a pojedine objave sudionika označene hashtagom #W101010 objavljene su i na Facebook stranici kompanije Microsoft Hrvatska.

Izuzetno nas veseli što smo od Windows 10 komentatora primili pozitivne povratne informacije te savjete za poboljšanje sustava, a prema njihovim objavama vidi se da su uživali u korištenju naših prijenosnih računala s instaliranim operativnim sustavom Windows 10 i Office 2016. Svako mišljenje korisnika nam je bitno i uzimamo ga u obzir pri poboljšavanju naših proizvoda i usluga, a odličan primjer je upravo Windows 10 koji je poboljšan zahvaljujući povratnim informacijama brojnih korisnika širom svijeta. Želim zahvaliti svim sudionicima ove kampanje, posebice što su nam na vrlo konkretan način način pokazali kako najnoviji Microsoft alati  korisnicima čine život i posao zanimljivijim i jednostavnijim“ – izjavio je Ivan Vidaković, direktor kompanije Microsoft Hrvatska.

Operativni sustav Windows 10 predstavlja prvi „univerzalni“ operativni sustav razvijen za različite platforme, poput pametnih telefona, tableta, prijenosnih i stolnih računala, konzole za igranje Xbox i drugih, koji korisnicima omogućuje poznato korisničko iskustvo bez obzira na uređaj koji koriste. Windows 10 te Office 2016 aplikacije kao što su Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher i Access predstavljaju dosad najpotpunije rješenje za rad i timsku kolaboraciju. Ako još niste isprobali Windows 10, ovaj operativni sustav dostupan je kao besplatna nadogradnja operativnih sustava Windows 7 i 8/8.1 i kao unaprijed instaliran operativni sustav novih osobnih i prijenosnih računala te tableta.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.