Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Forever Friends fondacija donirala dvadeset tisuća eura

Forever Friends, humanitarna fondacija tvrtke Fashion Company, donirala je dvadeset tisuća eura za pomoć ugroženim građanima i saniranje posljedica razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku.

Forever Friends, humanitarna fondacija tvrtke Fashion Company, donirala je dvadeset tisuća eura za pomoć ugroženim građanima i saniranje posljedica razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku.

“U situaciji kada je na tisuće stanovnika Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta ostalo bez svojih domova, i kada postoji još uvijek velika opasnost od novih potresa, naša dužnost je pomagati koliko god je u našoj moći. Ovom donacijom želimo bar djelomično ublažiti poteškoće s kojima se suočavaju ljudi koji su pretrpjeli velike gubitke tijekom potresa i podržimo njihov oporavak tijekom nadolazećih tjedana i mjeseci. Sada je najvažnije stajati jedni uz druge i pokazati solidarnost kada je to najpotrebnije, izjavila je Iva Babović, predsjednica Forever Friends fondacije.

Iva Babović, predsjednica Forever Friends fondacije

Donacija je uplaćena na namjenski račun Fonda 5.5 i zaklade SOLIDARNA, u okviru akcije prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Fashion Company je vodeća modna retail tvrtka u jugoistočnoj Europi, s 1000 zaposlenih i preko 120 maloprodajnih objekata u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Rumunjskoj. Briga i odgovornost prema zaposlenima, kupcima i zajednici temelji su na kojima počiva gotovo tri desetljeća poslovanja tvrtke. Zahvaljujući brojnim humanitarnim akcijama u regiji, društveno odgovorno ponašanje postalo je sastavni dio korporativne kulture Fashion Company.

Preporuka

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Komunikacija

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu...

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Ljudski resursi

Sretno u pronalaženju posla. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o Sva prava pridržana.