Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Franck preuzima slovenske brendove kave Santana i Loka

franck
pixabay.com

Danas je potpisan kupoprodajni ugovor između Ivero Tradea, povezanog društva Francka, i tvrtke Mercator EMBA o preuzimanju tržišnih marki mljevene kave – Santana i Loka čija proizvodnja ostaje u Sloveniji.

Proizvodnja Santane i Loke nastavlja se u proizvodnim pogonima Mercatora EMBA u Logatecu u Sloveniji, a Franck će nastaviti s ulaganjem u kvalitetu proizvoda i distribuciju te daljnju podršku snažnijem marketinškom pozicioniranju ovih brendova kroz promotivno komunikacijske platforme.

U skladu sa zacrtanom razvojnom strategijom i bogatim iskustvom u proizvodnji  kave i proizvoda na bazi kave, Franckov cilj je slovenskim potrošačima ponuditi veći izbor i konkurentniju ponudu uz nastavak razvoja i pozicioniranja Santane i Loke zajedno s postojećim Franckovim brendovima koji su u Sloveniji prepoznati po vrhunskoj kvaliteti.

Dodavanjem prepoznatljivih slovenskih brendova kave i integracijom u svoju postojeću prodajnu infrastrukturu, Franck preuzima drugu poziciju u kategoriji mljevene kave na slovenskom tržištu čime se stvaraju preduvjeti za daljnji razvoj poslovanja i još efikasniji tržišni nastup u Sloveniji.

Integracijom Santane i Loke u postojeći asortiman Francka, u skladu je sa strategijom jačanja poslovanja i unapređivanja pozicije kompanije na regionalnim tržištima.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Franck mladima koji su nedavno završili fakultetsko obrazovanje nudi vrijedno radno iskustvo i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno.

Edukacija

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i...

Lifestyle

Desetljećima stara, a sada unaprijeđena tajna obiteljska receptura, najviši standardi, najbolji sastojci, bečka estetika i vrhunska aroma - luksuzna Julius Meinl 1862 Vienna garantira...

DOP

U suradnji s Institutom Jane Goodall Julius Meinl pomaže pošumljavanju Tanzanije; jedno stablo apsorbirat će 60 kilograma ugljika u sljedećih deset godina.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.