Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Franck preuzima slovenske brendove kave Santana i Loka

franck
pixabay.com

Danas je potpisan kupoprodajni ugovor između Ivero Tradea, povezanog društva Francka, i tvrtke Mercator EMBA o preuzimanju tržišnih marki mljevene kave – Santana i Loka čija proizvodnja ostaje u Sloveniji.

Proizvodnja Santane i Loke nastavlja se u proizvodnim pogonima Mercatora EMBA u Logatecu u Sloveniji, a Franck će nastaviti s ulaganjem u kvalitetu proizvoda i distribuciju te daljnju podršku snažnijem marketinškom pozicioniranju ovih brendova kroz promotivno komunikacijske platforme.

U skladu sa zacrtanom razvojnom strategijom i bogatim iskustvom u proizvodnji  kave i proizvoda na bazi kave, Franckov cilj je slovenskim potrošačima ponuditi veći izbor i konkurentniju ponudu uz nastavak razvoja i pozicioniranja Santane i Loke zajedno s postojećim Franckovim brendovima koji su u Sloveniji prepoznati po vrhunskoj kvaliteti.

Dodavanjem prepoznatljivih slovenskih brendova kave i integracijom u svoju postojeću prodajnu infrastrukturu, Franck preuzima drugu poziciju u kategoriji mljevene kave na slovenskom tržištu čime se stvaraju preduvjeti za daljnji razvoj poslovanja i još efikasniji tržišni nastup u Sloveniji.

Integracijom Santane i Loke u postojeći asortiman Francka, u skladu je sa strategijom jačanja poslovanja i unapređivanja pozicije kompanije na regionalnim tržištima.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.