Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Free razgovori za nove korisnike bonbona do kraja godine

bonbon sve nove prepaid i postpaid korisnike časti free razgovorima do kraja godine i to prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Ljudski je uspoređivati, a fer je nagrađivati. U tom duhu, bonbon sve nove prepaid i postpaid korisnike časti free razgovorima do kraja godine i to prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Pritom nismo zaboravili ni na svoje postojeće korisnike te će svi oni dobiti dvostruko više minuta za razgovore u svojim paketima. Od 4. listopada, ponuda je automatski aktivirana svim postojećim prepaid i postpaid korisnicima, a od danas, 6. listopada, i svim novim korisnicima i vrijedi do kraja godine.

„Povećanje podatkovnog prometa bilježi kontinuirani rast i u bonbonu stalno kreiramo ponude koje odgovaraju tom trendu. Pritom smo se svojim korisnicima željeli zahvaliti na ukazanom povjerenju, a novim korisnicima kojih je svakim danom sve više, dati ponudu koja u potpunosti odgovara njihovim željama i potrebama. Surfaj puno, a razgovaraj još više, mogli bismo reći. Vjerujemo kako će ovu pogodnost prepoznati brojni korisnici, osobito u vrijeme kada nam se bliže blagdani i kada, više nego ikada, želimo biti u kontaktu s onima koje volimo“, rekao je Diego Perez Tenessa de Block, direktor odjela za mobilnu ponudu.

bonbonove pakete odlikuje jednostavnost, više vrijednosti za novac te niz prednosti, kako za one koji vole puno surfati i tako i za one koji puno razgovaraju, a mi smo se pobrinuli da to mogu bez da moraju razmišljati o troškovima.

Pročitajte još:

Novosti

Cijela ponuda se može vidjeti na bonbon stranici, na kojoj se također može postati bonbon korisnik i prenijeti broj u bonbon mrežu bez odlaska...

Lifestyle

Bonbon pretplatnici od 2. studenog moći će se počastiti Jako jako velikim Internet paketom, koji sadrži 20 gigabajta a cijena mu je 95 kuna.

Novosti

Hrvatski telekom u petak će lansirati svoj novi proizvod nazvan Bonbon. Riječ je o mobilnom brendu koji će imati predbroj 097, a za njega...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.