Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Gavrilović donirao zgradu škole od 2400 m2 i pripadajuće zemljište površine preko 8000 m2

Mesna industrija Gavrilović potpisala je danas s predstavnicima Srednje škole Petrinja, Ugovor o donaciji objekta i pripadajućeg zemljišta Gavrilovićeve škole.

Mesna industrija Gavrilović potpisala je danas s predstavnicima Srednje škole Petrinja, Ugovor o donaciji objekta i pripadajućeg zemljišta Gavrilovićeve škole. Uz zgradu škole, površine 2400 m2, donira se i dvorište ukupne površine preko 8000 m2, a koje je potrebno za izgradnju igrališta, parkirališta te ostale infrastrukture buduće Petrinjske srednje škole.

Ova donacija rezultat je obećanja Predsjednika Uprave MI Gavrilović,  Georga Gavrilovića ml., a koji je petog siječnja, prilikom posjeta Predsjednika Vlade, gospodina Andreja Plenkovića tvornici, Premijeru Republike Hrvatske predložio i obećao da će Gavrilovićevu školu donirati Ministarstvu Znanosti i obrazovanja te Sisačko-Moslavačkoj Županiji, a u svrhu brze normalizacije života u Petrinji, te tako omogućiti nastavak kvalitetnog obrazovanja Petrinjskim školarcima, a što zasigurno jest prioritet, i dobar temelj za novi početak. Gradska srednja škola uništena je potresom i nakon pregleda struke, proglašena je neuporabljivom.

Na ovu Gavrilovićevu inicijativu i poziv, odmah je odgovorio ravnatelj Srednje škole Petrinja, gospodin Milan Orlić te ogromnim angažmanom izgurao protokole do kraja, te u kratkom roku skupio sve potrebne suglasnosti, te osigurao status za potpis Ugovora o donaciji.

Srednja škola Petrinja i mesna industrija Gavrilović imaju dugogodišnju, uspješnu suradnju kroz podupiranje niza projekata usmjerenih na postizanje što kvalitetnijih uvjeta rada u školskim učionicama i stručnim praktikumima.  Uz donaciju školske zgrade, Gavrilović će donaciju zaokružiti opremanjem informatičke učionice Srednje škole Petrinja, te nabavkom potrebne kompjuterske opreme  osigurati da učenici srednje škole imaju svu potrebnu opremu za stjecanje informatičkih znanja i vještina, neophodnih za novo doba digitalizacije.​

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.