GEN-I Hrvatska snižava cijene za 15 posto

energetika

GEN-I će svim svojim korisnicima iz kategorije kućanstva sniziti cijenu električne energije i to za razdoblje od tri mjeseca. »Kao prvi opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj snižavamo cijene u vrijeme kada su se mnogobrojna kućanstva našle u teškoj situaciji. Nadamo se da će se našim primjerom voditi svi gospodarstvenici koji su to danas u mogućnosti napraviti, ne samo na području energetike. Sada nije vrijeme za ostvarivanje profita i vlastite interese, već za solidarnost,,« rekao je dr. Robert Golob, predsjednik uprave GEN-I.

Korisnici Jeftine struje tvrtke GEN-I Hrvatska osjetit će ovo 15-postotno smanjenje cijene već na računu za travanj. Uz smanjenje cijena u Hrvatskoj, GEN-I je najavio i sniženje cijena električne energije svojim korisnicima u Sloveniji.

»Svjesni smo kako odgovornosti gospodarstvenika, tako i svoje društvene odgovornosti u ovom razdoblju. Pouzdan smo partner, vrijedan povjerenja, našim korisnicima u Hrvatskoj i Sloveniji u ovom trenutku želimo pomoći barem s malim olakšanjem situacije. Svim stanovnicima Hrvatske i Slovenije želim da ostanu zdravi,« naglasio je dr. Golob.

Podijeli

One thought on “GEN-I Hrvatska snižava cijene za 15 posto

  1. Pingback: Newsletter, 2. travanj 2020. • Obnovljivi izvori energije Hrvatske

Odgovori

Top