Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Germanwings planira ove godine 10 do 15 posto više putnika

Novost je da će putnici moći kreirati vlastite “pakete” prilagođene osobnim potrebama, a mogu birati od najjeftinijih niskotarifnih paketa bez dodatnih usluga, koji stoje 33 eura, do visokokvalitetnih paketa s mnogo dodatnih sadržaja, koji su skuplji od 100 eura.

Novost je da će putnici moći kreirati vlastite "pakete" prilagođene osobnim potrebama, a mogu birati od najjeftinijih niskotarifnih paketa bez dodatnih usluga, koji stoje 33 eura, do visokokvalitetnih paketa s mnogo dodatnih sadržaja, koji su skuplji od 100 eura.

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings, prošle je godine u Hrvatskoj prevezao 413.000 putnika, a ove godine, uz novi koncept letenja, planira taj broj povećati za 10 do 15 posto, najavio je danas Germanwingsov direktor za međunarodne odnose s javnošću Andreas Engel.

Germanwings je Lufthansina tvrtka kćer, čiji udio na hrvatskom tržištu raste iz godine u godinu, pa je tako u 2012. godini prevezao 413.000 putnika prema šest odredišta u Hrvatskoj, što je oko pet posto više nego prethodne godine.

Dosad je taj njemački zrakoplovni prijevoznik, koji je započeo s letovima prema Hrvatskoj 2004. godine, prevezao preko 3,2 milijuna putnika na rutama od i prema Hrvatskoj.

Dosad su hrvatska odredišta Germanwingsovih zrakoplova bili Zagreb, Split, Dubrovnik, Pula, Zadar i Rijeka, a krajem ožujka u ponudi će se naći novi letovi – iz Hamburga za Split i Dubrovnik te iz Düsseldorfa za Split, najavio je Engel.

Što se tiče ruta prema Njemačkoj, letjelo se za Köln, Stuttgart, Berlin, Dortmund i Hannover, a nova odredišta su Hamburg i Düsseldorf.

Kompanija je osmislila koncept “novog Germanwingsa” koji sadrži novi vizualni identitet i koncept letanja “a la carte”, koji počinje od 1. srpnja ove godine.

Novost je da će putnici moći kreirati vlastite “pakete” prilagođene osobnim potrebama, a mogu birati od najjeftinijih niskotarifnih paketa bez dodatnih usluga, koji stoje 33 eura, do visokokvalitetnih paketa s mnogo dodatnih sadržaja, koji su skuplji od 100 eura.

“Novi Germanwings” u ponudi će imati tri osnovne kategorije usluga – “Best” koja se odnosi na visokokvalitetne usluge za poslovne putnike i turiste koji vole udobnost prilikom putovanja, “Smart” koja uz zrakoplovnu kartu uključuje određene dodatne usluge, te “Basic” koja predstavlja osnovnu zrakoplovnu kartu po povoljnim cijenama.

Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Gotovo 200 uzvanika slušalo je predavanja vodećih SEO eksperata u industriji. Najrelevantnija i najveća SEO zajednica u Hrvatskoj konačno se okupila na jednom mjestu,...

Edukacija

I trećeg dana održavanja TV marketa NEM Dubrovnik 2023 impresionirao je sudionike velikim izborom događaja i mogućnosti za sklapanje poslovnih poznanstava, uključujući šest okruglih...

Edukacija

Tvrtka Agilcon najavila je prvu online besplatnu akademiju Marketing Automation Academy by Agilcon  koja će započeti 19. lipnja.

DOP

Proizvodnja boca s novim neodvojivim zatvaračima krenula je u svibnju i obuhvaća sve Coca-Coline robne marke bezalkoholnih pića i vode na hrvatskome tržištu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.