Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Giving Friday: dm će donirati 5 % ukupnog dnevnog prometa

Cistična fibroza rijetka je genetska bolest koja skraćuje životni vijek oboljelih, a koja je u Hrvatskoj dijagnosticirana kod 150 osoba.

U petak, 26. studenog, povodom Giving Friday, potpuno drukčije verzije Crnog petka, svi će kupci dm-a moći sudjelovati u donaciji koja je namijenjena Centru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb. dm će 5 posto ukupnog dnevnog prometa ostvarenog u 164 prodavaonice dm-a i u dm online shopu donirati za kupnju medicinske opreme i uređaja koji će poboljšati kvalitetu života oboljelih.

„U ime dm-a pozivam sve naše kupce da u petak, 26. studenog, svoju kupnju pretvore u dobro djelo jer samo  zajedničkim  naporima  možemo  ostvariti  pomake  i  pomoći sugrađanima koji žive s ovom teškom bolesti da vode kvalitetnije i bolje živote. Bilo da kupujete u dm online shopu ili u prodavaonici dm-a, ovaj Giving Friday imate priliku pomoći oboljelima jer će svaka kupnja u dm-u na taj dan doprinijeti većem iznosu donacije za Centar za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb“,  izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Cistična fibroza rijetka je genetska bolest koja skraćuje životni vijek oboljelih, a koja je u Hrvatskoj dijagnosticirana kod 150 osoba. Bolest je neizlječiva, što znači da se liječi simptomatski, i to neprekidno i svakodnevno od trenutka dijagnosticiranja bolesti.

Centar za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb koristi najsuvremenije metode koje su dostupne u svijetu, uključujući i od nedavno CFTR modulatore. Da bismo unaprijedili liječenje i praćenje bolesnika s cističnom fibrozom potrebna nam je dodatna nova oprema s ciljem postizanja optimalne zdravstvene skrbi za svakog bolesnika. Zato, u ime Centra i naših pacijenata, pozivam sve građane da se pridruže Giving Fridayu i podrže ovu donaciju kako bismo onima koji žive s cističnom fibrozom omogućili još bolje uvjete liječenja i poboljšali kvalitetu njihovih života“, izjavila je doc. dr. sc. Andrea Vukić Dugac iz Centra za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb.

U prošlogodišnjem Giving Fridayu sudjelovalo je više od 75.000 građana koji su svojom kupnjom u dm-u podržali donaciju higijenskih i kućnih potrepština za socijalno ugrožene obitelji i pojedince u vrijednosti od 333.729 kuna.

Pročitajte još:

DOP

dm donirao dezinfekcijska sredstva u vrijednosti od 594.000 kuna.

DOP

Poslovodstvo i zaposlenike stoga posebno veseli što smo i ove godine Božićnom donacijom, u ukupnom iznosu od 400.000,00 kuna, pomogli u poboljšanju uvjeta života...

DOP

Hrvatski Telekom od samih početaka svoga poslovanja djeluje kao društveno odgovorna kompanija, a ovim donacijama nastoji pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, posebice u...

DOP

dm je udruzi P.I.N.K. - life predao donaciju vrijednu 51.514 kuna, namijenjenu otplati ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku Kliničkog bolničkog centra Zagreb i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.