Glavni tajnik SDP-a dao izjavu o ‘seks aferi’! [VIDEO]

Glavni tajnik SDP-a dao izjavu o ‘seks aferi’! [VIDEO]

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan dao je izjavu za novinare oko spornih mailova, prijetnji koje je primao SMS porukama od muškarca koji ga je optuživao da je u aferi s njegovom suprugom, jednom od direktorica na HRT-u, te  spornim fotografijama koje su kružile internetom, a navodno su montirane ili izvađene iz pornofilmova.

Dragovan je istaknuo kako je afera namještena te kako je odbijao ranije reagirati na navodnu aferu kako ni na koji način ne bi ugrozio istragu vezanu za prijetnje koje je počeo primati još 17. lipnja.

Kao najbitniju stvar naveo je to što nije znao da je pošiljatelj koristio mail [email protected] i na taj način se povezao s njima.

”Taj mail nikada nisam koristio niti imam ikakve veze s tom fotografijom, što je sada utvrđeno i potvrđeno kroz vještačenja i istragu”, rekao je dodavši kako je tu očito riječ o pokušaju njegove osobne javne diskreditacije.

”Nemam pojma koji je motiv, ali netko tko je blizak HRT-u me je oštetio”, rekao je.

Naglasio je kako će podnijeti tužbu protiv medija, dok o identitetu osobe nije htio govoriti jer je to službena tajna.

[infopunkt 6956 2]

”Zahvaljujem svima koji su mi dali podršku jer mi je to puno značilo. Ne želim da se ikome dogodi to što se dogodilo meni“, rekao je dodavši kako je ”najlakše nekoga provući kroz blato na potpuno neutemeljenoj priči, insinuacijama i lažima”.

[infopunkt 6956 7]

Podijeli

Odgovori

Top