Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Glavni tajnik SDP-a dao izjavu o ‘seks aferi’! [VIDEO]

Tajnik SDP-a Igor Dragovan dao je izjavu za novinare oko spornih mailova i afere koja je ”kroz blato” provukla njegovo ime.

Tajnik SDP-a Igor Dragovan dao je izjavu za novinare oko spornih mailova i afere koja je ''kroz blato'' provukla njegovo ime.

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan dao je izjavu za novinare oko spornih mailova, prijetnji koje je primao SMS porukama od muškarca koji ga je optuživao da je u aferi s njegovom suprugom, jednom od direktorica na HRT-u, te  spornim fotografijama koje su kružile internetom, a navodno su montirane ili izvađene iz pornofilmova.

Dragovan je istaknuo kako je afera namještena te kako je odbijao ranije reagirati na navodnu aferu kako ni na koji način ne bi ugrozio istragu vezanu za prijetnje koje je počeo primati još 17. lipnja.

Kao najbitniju stvar naveo je to što nije znao da je pošiljatelj koristio mail [email protected]. i na taj način se povezao s njima.

”Taj mail nikada nisam koristio niti imam ikakve veze s tom fotografijom, što je sada utvrđeno i potvrđeno kroz vještačenja i istragu”, rekao je dodavši kako je tu očito riječ o pokušaju njegove osobne javne diskreditacije.

”Nemam pojma koji je motiv, ali netko tko je blizak HRT-u me je oštetio”, rekao je.

Naglasio je kako će podnijeti tužbu protiv medija, dok o identitetu osobe nije htio govoriti jer je to službena tajna.

[infopunkt 6956 2]

”Zahvaljujem svima koji su mi dali podršku jer mi je to puno značilo. Ne želim da se ikome dogodi to što se dogodilo meni“, rekao je dodavši kako je ”najlakše nekoga provući kroz blato na potpuno neutemeljenoj priči, insinuacijama i lažima”.

[infopunkt 6956 7]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.