Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

GM zatvara tvornicu Opela u Belgiji – na ulici se našlo 2.500 radnika

Opel, europska podružnica američkog automobilskog diva General Motorsa, potvrdio je u ponedjeljak da će zatvoriti tvornicu u belgijskom gradu Antwerpenu jer nije uspio naći kupca.

Opel, europska podružnica američkog automobilskog diva General Motorsa, potvrdio je u ponedjeljak da će zatvoriti tvornicu u belgijskom gradu Antwerpenu jer nije uspio naći kupca.

Iz Opelova sjedišta u Ruesselsheimu priopćeno je da nije pronađen ulagač s “održivim konceptom” koji bi jamčio nastavak rada u pogonu u Antwerpenu. Stoga će ta tvornica biti zatvorena krajem ove godine.

Otpušteno svih 2.500 radnika

U sklopu plana restrukturiranja GM je ove godine odlučio zatvoriti pogon u Antwerpenu u kojem je tada bilo zaposleno 2.500 ljudi.

Polovica radnika otpuštena je tijekom ljeta, a preostali su se nadali da će njihova radna mjesta biti pošteđena.

„Niti jedna ponuda nije zadovoljila”

Neposredno prije objave Opela sindikat ACV-CSC Metea objavio je da su im u GM-u priopćili da nijednu prispjelu ponudu za tvornicu u Antwerpenu ne smatraju zadovoljavajućom.

– To je težak udarac za radnike Opel Antwerpena i za dobavljače – priopćeno je iz ACV-CSC Metee.

– Priopćenje je šokantan dokaz da je GM prevario radnike u Antwerpenu – istaknuli su u u sindikatu, pozivajući kompaniju da proda tvornicu zaposlenicima i flamanskoj regionalnoj vladi u zamjenu za simbolični iznos od jednog eura.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.