Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Godišnji odmor bez dugova

Izbjegnite zamke prekomjernog trošenja novaca na putovanjima.

Izbjegnite zamke prekomjernog trošenja novaca na putovanjima.

Kada ste izvadili iz ormara svoje sandale, shvatili ste: ljeto je tu. Šef vas je već par puta trznuo iz budnog sna u kojem bježite iz svog ureda i odlazite na godišnji odmor. Ne možete dočekati dan kada ćete rutinu i rano ustajanje zamijeniti uživanjem u moru, suncu i vašoj obitelji, prijateljicama ili partneru. Na kraju krajeva, za to ste se pripremali već duže vrijeme i štedjeli na tajnom računu kako vas ništa ne bi dočekalo nespremnom.

Ipak, na odmorima većinu ponese opuštenost i bezbrižnost i često potrošimo više nego što smo planirali. Kad se vratimo, umjesto da sretno pregledavamo fotografije s ljetovanja, mi zbrajamo dugove i naplate. Kako vam se to ne bi dogodilo i ove godine, savjetujemo vas kako se pripremiti za godišnji odmor i na što trebate pripaziti prilikom trošenja.

Za početak napravite vlastiti proračun. Ovo je osnova za sve pa i za odmore. Ovisno s kim putujete, bilo sa suprugom ili prijateljicom podijelite ravnomjerno troškove prijevoza i putovanja da znate koliko vam novca ostaje nakon što ste riješili glavni problem: put i smještaj.

Tijekom samog putovanja često potrošimo više od planiranog, pogotovo na sitnicama. Napišite na papir sve što vam je potrebno prije putovanja i tijekom, izlazaka i razgledavanja, popis ljudi kojima ćete donijeti suvenire, i neke stvarčice koje ćete priuštiti sebi, a koje vas na godišnjem čine sretnima.

Tekst u cijelosti pročitajte na portalu she.hr


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.