Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Goodvertising guru u Zagrebu: Creativity for Good Masterclass s Thomasom Kolsterom

Svojom dugogodišnjom suradnjom s najvećim svjetskim festivalom kreativnosti Cannes Lions Thomas širi svoje inovativne ideje diljem svijeta, bilo kao član žirija ili predavač na Lions School of Creativity.

Nema veze volite li više slatko ili slano jer na ovom švedskom stolu nudimo osvježavajuće ideje koje bi zasitile i najveće brendove. A čovjek koji ih priprema već gotovo dva desetljeća svjetski je poznati Mr. Goodvertising – jedan jedini Thomas Kolster dolazi na HOWtoWOW! Uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera, Thomasova radionica Buffet of Good Ideas – Creativity for Good powered by Mastercard svim će zainteresiranima ponuditi sijaset ideja kako iskoristiti kreativnost za dobro i poslovni razvoj, i to uživo na elitnoj gastro adresi restorana Rougemarin Park u samom zalasku ljeta, 9. rujna 2021. Tko ne bi frcao od dobrih ideja u hladu zelenih krošnji i opuštenoj atmosferi idealnoj za sve ljubitelje eatertainmenta?

Zahvaljujući podršci Mastercarda, začetnik oglašavanja sa svrhom dolazi u Zagreb ponuditi vam znanje kojim je doveo u top formu Fortune 500 kompanije, start-upove, agencije i neprofitne organizacije. Svojom dugogodišnjom suradnjom s najvećim svjetskim festivalom kreativnosti Cannes Lions Thomas širi svoje inovativne ideje diljem svijeta, bilo kao član žirija ili predavač na Lions School of Creativity.

Ulaganje u znanje nikad ne staje, a tu misao uz organizatore iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) dijeli i partner ove radionice – Mastercard, koji je svim korisnicima Mastercard® kartica osigurao ekskluzivne pakete: četiri grupna paketa kotizacija “3 za 1“ uz uštedu 1.000 kn + PDV po osobi.

Uz nezaboravno iskustvo, korisnike Mastercard® kartica koji kupe grupni paket “3 za 1” na radionici očekuje i prigodan početak druženja uz elegantni koktel, a svim sudionicima radionice osiguran je raskošan buffet ručak iz ponude restorana RougeMarin (od domaćih burgera do mozzarella štapića koji se tope u ustima). Svi sudionici također ostvaruju popust na kupovinu knjiga „The Hero Trap“ i „Goodvertising“ autora Thomasa Kolstera, pionira pokreta Goodvertising.

Ako ste korisnik Mastercard kartice, za više detalja i prijavu na radionicu posjetite platformu priceless.com što prije kako biste ugrabili jedan od četiri dostupnih paketa. Svi ostali za više detalja posjetite službenu stranicu HOWtoWOW akademije ili se javite na adresu [email protected].

Pročitajte još:

Edukacija

Održivost je pojam koji je bitan ne samo kao zanimljiva ideja koju treba podupirati, već i kao način profesionalnog djelovanja i života i drugim...

Edukacija

Publikacija „Upravljanje intelektualnim vlasništvom u oglašavanju“ predstavljena je jučer stručnjacima iz industrije tržišnog komuniciranja.

Komunikacija

„Vrijednost oglašavanja“, prvi europski izvještaj čiji je cilj ukazati na ekonomske i društvene doprinose oglašavanja, potvrdio je ključnu ulogu ove industrije na tržištu Europske...

Izdvojeno

Izvještaj The Value of Advertising (Vrijednost oglašavanja), financiran od strane Svjetske federacije oglašivača, prvi je izvještaj proveden na nivou cijele EU i nastoji istražiti...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.