Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Google: Neto dobit u prvom tromjesečju 2,89 milijardi dolara

Internetski div Google izvijestio je u petak da je u prvom tromjesečju ove godine ostvario prihode u iznosu od 8,14 milijardi dolara, a znatno je porasla i dobit kompanije

Internetski div Google izvijestio je u petak da je u prvom tromjesečju ove godine ostvario prihode u iznosu od 8,14 milijardi dolara, a znatno je porasla i dobit kompanije

Neto prihodi od 8,14 milijardi dolara u skladu su s očekivanjima analitičara, no znatno veći od 6,54 milijarde dolara ostvarenih u istom razdoblju prošle godine.

Neto dobit najvećeg svjetskog web pretraživača dosegnula je, pak, 2,89 milijardi dolara, ili 8,75 dolara po dionici, dok je u istom lanjskom razdoblju iznosila 1,80 milijardi dolara, ili 5,51 dolar po dionici, jer je Google tada platio 500 milijuna dolara zbog nepravilnosti u oglašavanju.

Cijena dionica Googlea porasla je nakon objave rezultata za 0,6 posto, na 655 dolara.

Google je također priopćio da je Upravni odbor odobrio cijepanje dionica po načelu dvije za jednu kako bi očuvao korporativnu strukturu, odnosno da suosnivači Larry Page i Sergey Brin zadrže kontrolu nad tom vodećom svjetskom internetskom tražilicom.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.