Google predstavio Android Pay

Google je predstavio uslugu Android Pay koja će korisnicima kreditnih, debitnih, prepaid i business kartica omogućiti korištenje Android pametnih telefona za svakodnevna plaćanja u trgovinama i unutar Android aplikacija. Ova novina omogućuje korisnicima MasterCard kartica više opcija plaćanja putem mobilnih uređaja.

Sveprisutnost mobilnih uređaja mijenja navike plaćanja kod potrošača. Prema nedavnom izvješću Federalnih rezervi Sjedinjenih Američkih Država, 39 posto svih korisnika pametnih telefona koristi mobilne telefone za plaćanja na prodajnim mjestima što pokazuje kako postoji potražnja za jednostavnim i sigurnim mobilnim plaćanjima. MasterCard je izgradio temelje za sigurne mobilne transakcije prije više od desetljeća predstavljanjem beskontaktnih plaćanja, ali i razvijanjem dodatne platforme za digitalna plaćanja 2013. godine koja pokreće i današnja rješenja mobilnih plaćanja.

Beskontaktne MasterCard kartice prihvaćene su na preko 3 milijuna prodajnih mjesta u 68 zemalja svijeta, a MasterCard usluga za digitalna plaćanja (MasterCard Digital Enabelment Service) omogućuje provođenje jednostavnih i sigurnih transakcija putem usluge Android Pay kako bi korisnici mogli koristiti svoje kartice, bilo kada, bilo gdje i onako kako to požele.

Više pročitajte OVDJE.

ictbi

ICTBusiness.info – web portal koji nudi aktualne, vjerodostojne, kvalitetne i cjelovite informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, svijeta poslovanja i leadershipa, novih tehnologija i energetske učinkovitosti.

 

ICTbusiness pokrenuo je i ICTbusiness TV emisiju koja prati tematiku portala i uvijek je na pravom mjestu jer donosimo reportaže s najzanimljivijih svjetskih sajmova, stranih i domaćih konferencija, razgovore s ključnim ljudima ICT scene. Uz to u sklopu medijskog projekta je i Gamepesrpectives.hr.

Podijeli

Odgovori

Top