Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Green&More: Certifikati kruna desetogodišnjeg poslovanja

Green&More u ovom trenutku izvoz 30% prometa, a izvoze u Makedoniju, Bugarsku, otvorili su i Njemačku, otvaraju Veliku Britaniju, a u tijeku su razgovori i s Katarom i Emiratima.

Čvrsto vjerujući kako njihovo poslovanje može doprinijeti pozitivnoj promjeni kod svakog čovjeka, njegovim prehrambenim navikama, ali i prema planeti Zemlji, Ivana i Ned Stavljenić su prije deset godina krenuli u „zelenu“ proizvođačku priču. Proizvodeći i nudeći kvalitetne organske i nutritivno bogate proizvode, vjeruju da potiču zdravije, individualne izbore te doprinose pozitivnoj revoluciji na osobnoj i globalnoj razini.

Tako je prije 10 godina nastao brand Liquid Sun koji se nalazi u ljekarnama, biljnim ljekarnama, bio&bio trgovinama i specijaliziranim trgovinama zdrave hrane kao i putem web shopova. 2014. godine su proširili liniju proizvoda na Green&More krem medove, a 2017. godine razvili su i liniju sirovih aktiviranih kolačića, krekere te uskoro završavaju o liniju granola, kao i polugotovih smoothie napitaka.

Njihova premisa je razvoj pozitivnog poslovanja u svim fazama proizvodnog procesa i kroz odnose s ljudima: članovima tima i poslovnim partnerima. Iznimno vrednuju i njeguju kvalitetu, kontinuirano ulažu u istraživanje, razvoj, a važna nota im je i edukaciju svakog zaposlenika, sve to uz korištenje modernih saznanja i tehnologija, ali koriste i tradicijske vrijednosti poslovanja i kvalitete življenja te poticanje, poštivanje i uvažavanje rasta i razvoja. Takav cjelovit pristup poslovanju u konačnici rezultira kvalitetnim proizvodima (novim ili unapređenjem formulacija postojećih) prisutnih lokalno i internacionalno. Sve to potkrepljeno je i prestižnim certifikatima: Gluten free, organic, Vegan, Halal, a u tijeku je i implementacija KOSHERA, kao i normi FSSC 22000 i ISO 9001:2015.

Ono što je iznimno u ovoj kompaniji je to da se Liquid Sun radi od organski uzgojenog lista mlade zelene pšenice uzgojene na poljima u okolici Plitvica: od sjemena do finalnog proizvoda. Ostale sirovine nabavljaju od provjerenih i certificiranih dobavljača, pa tako med nabavljaju od ugovornog dugogodišnjeg partnera pčelara s obronaka Ivančice, pistacio iz Sicilije, bademe iz Španjolske, jagode i borovnice od izvrsnog dobavljača u Poljskoj…

U ovom trenutku izvoz im iznosi 30% prometa, a izvoze u Makedoniju, Bugarsku, otvorili su i Njemačku, otvaraju Veliku Britaniju, a u tijeku su razgovori i s Katarom i Emiratima.

Napisao

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, desetak godina je radila u građevinskom i sektoru energetike. Odlučila je sve promijeniti i vratiti se svojoj tajnoj ljubavi – medijima i pisanju. Danas je vlasnica i urednica četiri portala. Bavi se i društveno odgovornim poslovanjem te je članica udruge Mogu sve čiji je cilj promicanje i inkluzija osoba s invaliditetom u društvo.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.