Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Grizli komunikacije i Amadria Park potpisali ugovor o suradnji

Zagrebačka agencija Grizli komunikacije i Amadria Park, hotelijerska tvrtka s više od 100 godina tradicije, potpisale su ugovor o suradnji.

Zagrebačka agencija Grizli komunikacije i Amadria Park, hotelijerska tvrtka s više od 100 godina tradicije, potpisale su ugovor o suradnji. Dvanaest hotela, u Zagrebu, Opatiji i Šibeniku, kroz ovu će suradnju dodatno osnažiti svoju etabliranu poziciju u turističkoj industriji, a ciljnim javnostima u regiji i Europi obraćat će se 360° pristupom, koji obuhvaća jedinstvenu i konzistentnu komunikaciju kroz odnose s javnošću, društvene mreže i oglašavanje.

„Amadria Park u svakom segmentu poslovanja na prvo mjesto stavlja kvalitetu, pa tako i u komuniciranju ponuda i usluga. Vjerujemo da će Grizli komunikacije uspješno predstaviti naše vrijednosti, prije svega činjenicu da smo dobri i odgovorni domaćini koji svojim gostima uvijek pružaju više od očekivanja, uz osmijeh na licu.“ – rekao je izvršni koordinator marketinga Amadria Parka Ivan Sarajlić.

„Ponosni smo što je još jedna uspješna tvrtka prepoznala kvalitetu našeg rada i povjerila nam planiranje i vođenje dijela svojih komunikacijskih aktivnosti. Turizam je za Hrvatsku izrazito važna gospodarska grana, koju se mora poticati kvalitetnim komuniciranjem, kako bi se ostvarili svi potencijali koje nudi. Amadria Park ima punu podršku Grizli komunikacija na putu do gosta koji traži idealan odmor i do još boljih poslovnih rezultata.“ – izjavio je direktor Grizli komunikacija Tomislav Čehulić.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.