Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Hajdukov dobar početak predvidjeli su i Todorićevi marketinški stručnjaci

Hajduk je u subotu na Poljudu odigrao prijateljsku utakmicu protiv europskog prvaka Barcelone. Katalonci, iako bez glavne figure Lea Messija, navijačima su na Poljudu prezentirali velika imena, poput Davida Ville i Andresa Inisete, a zadovoljstvo Splićana dodatno je rasplamsao konačni ishod, što rezultatski, što pola milijuna eura u Hajdukovoj blagajni. ‘Bili’ su remizirali s vjerojatno najboljim nogometnim klubom na svijetu, o Hajduku se piše i priča, a cjelokupnu situaciju odlično su predvidjeli – Todorićevi marketinški stručnjaci.

Hajduk je u subotu na Poljudu odigrao prijateljsku utakmicu protiv europskog prvaka Barcelone. Katalonci, iako bez glavne figure Lea Messija, navijačima su na Poljudu prezentirali velika imena, poput Davida Ville i Andresa Inisete, a zadovoljstvo Splićana dodatno je rasplamsao konačni ishod, što rezultatski, što pola milijuna eura u Hajdukovoj blagajni. 'Bili' su remizirali s vjerojatno najboljim nogometnim klubom na svijetu, o Hajduku se piše i priča, a cjelokupnu situaciju odlično su predvidjeli - Todorićevi marketinški stručnjaci.

Hajduk je pred gotovo punim Poljudom istrčao s reklamom na prednjoj strani dresa. I to Konzumovom! Iz Sportskih novosti može se saznati da je Konzum Hajdukov sponzor na dvomjesečno razdoblje te da će za tu promociju svog branda izdvojiti dva milijuna kuna, u što su uključene usluge, proizvodi i novac.

Veliku medijsku pozornost imat će Hajduk ovaj tjedan jer 28. srpnja počinje kvalifikacijski ciklus za Europsku ligu protiv engleskog Stoke Citya, a uzvrat će se igrati pred prepunim Poljudom. Nada u pozitivan ishod tog dvoboja sve je veća, tim više što engleski prvoligaš ove sezone gubi od nižerazrednih nogometnih ekipa.

I prošle je godine Hajduk u ovom razdoblju kvalifikacija za Europsku ligu imao sponzora. Bio je to trgovački lanac NTL, a sponzorirao je ‘Bile’ s 300.000 kuna.

Podsjetimo, Hajduk je ranije ove godine potpisao sponzorski ugovor s Pivovarom Carlsberg Croatia.

Napisao

Pročitajte još:

DOP

I ove godine Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u pružanju pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi u Hrvatskoj, kao i...

Lifestyle

Većina zaposlenika u Hrvatskoj smatra kako bi im poslodavci tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru trebali omogućiti fleksibilnije radno vrijeme.

Poduzeća

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay.

Lifestyle

Argentinski nogometni savez (AFA) i  zrakoplovna tvrtka flydubai sa sjedištem u Dubaiju, objavili su danas regionalno partnerstvo.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.