Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

HDZ: Savez desnice neće spasiti SDP od gubitka izbora [VIDEO]

Iz najveće hrvatske oporbene stranke komentirali su okrupnjivanje desnice te istaknuli da je i njima HDZ – trn u oku.

Iz najveće hrvatske oporbene stranke komentirali su okrupnjivanje desnice te istaknuli da je i njima HDZ - trn u oku.

U povodu predstavljanja Saveza za Hrvatsku član Predsjedništva HDZ-a Andrija Mikulić rekao je: “U Hrvatskoj su i prije bile razne inicijative koje su htjele oslabiti HDZ kao najjaču Hrvatsku stožernu stranku što im nije uspjelo – pa tako i ovaj savez danas”.

Dodaje pritom kako oni mogu slagati i preslagivati kako god žele ali ni to neće spasiti SDP od gubitka SDP-a na izborima, pa tako ni Gabrićev Forum neće pomoći Josipoviću pri osvajanju novog Predsjedničkog mandata.

Na novinarsko pitanje o tom da li je savez osnovan kako bi oslabio HDZ, Mikulić je rekao da se po izjavama vidi kako im je trn u oku Hrvatska demokratska zajednica.

[infopunkt 7744 1]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.