Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

heloo, hrvatski pružatelj usluga outsourcinga korisničke podrške udružio snage s tvrtkom TaskUs

TaskUs brzorastućim tehnološkim tvrtkama pruža usluge outsourcinga digitalnih usluga i korisničke podrške nove generacije.

TaskUs brzorastućim tehnološkim tvrtkama pruža usluge outsourcinga digitalnih usluga i korisničke podrške nove generacije. U lipnju 2021. godine provedena je incijalna javna ponuda te se njihovim dionicama trguje na Nasdaqu, prvoj svjetskoj elektroničkoj burzi.

Domaća tvrtka heloo osnovana je 2017. godine u Zagrebu, a pruža usluge outsourcinga korisničke podrške. Na njezinom su popisu klijenata brojne europske tehnološke tvrtke s visokom stopom rasta i snažnom prisutnošću u sektorima e-trgovine i gaminga. Zaposlenici tvrtke heloo usluge pružaju na 20 različitih jezika u ukupno osam zemalja u regiji. Zahvaljujući svom omnichannel modelu u pristupu korisnicima i ponudi usluga na daljinu, heloo redovito bilježi dvoznamenkasti rast prihoda.

„Ponosni smo na udruživanje snaga s tvrtkom TaskUs, kao i na priliku da proširimo naše vodstvo i zajednički unaprijedimo ponudu kako bismo pružili podršku tehnološkim disruptorima u Europi i ostatku svijeta“, istaknuo je Domagoj Makar, suosnivač i glavni izvršni direktor tvrtke heloo. „Sjajno je što smo pronašli istomišljenike u industriji korisničke podrške. Naš rast i ugled na svjetskoj razini isključivo su rezultat značajnog truda naših kolega. Radujemo se bliskoj suradnji s Bryceom, Jasparom i ostatkom tima tvrtke TaskUs na pružanju poslovnih mogućnosti i iskustava nove generacije našim zaposlenicima i klijentima.“

Baš kao i TaskUs, i heloo ima visoku stopu zadovoljstva zaposlenika i ocjenu 4,7 na platformi za zapošljavanje Glassdoor, kao i visoku stopu zadržavanja zaposlenika, te kulturu snažne usmjerenosti na klijente. Suosnivači tvrtke heloo Domagoj Makar i Tomislav Pleša nastavit će upravljati poslovanjem i nakon akvizicije, zajedno s ostatkom rukovodećeg tima.

„Ovo je iznimno uzbudljiv dan za naš tim jer ćemo, zajedno s našim partnerima u tvrtki TaskUs, u sklopu veće i raznovrsnije platforme otvoriti vrata novim prilikama za naše zaposlenike, klijente i partnere“, dodao je Tomislav Pleša, suosnivač i glavni operativni direktor tvrtke heloo. „U tvrtki TaskUs vjeruju, baš kao i mi, kako je kultura izravan odraz zaposlenika i ključan element snažnog i rastućeg poslovanja. Sigurni smo kako će udruživanje naših izvanrednih timova rezultirati još kvalitetnijim inoviranjem i sjajnim ishodima za naše klijente.“

Tomislav Pleša i Domagoj Makar

„S napretkom naše misije da pomognemo najinovativnijim svjetskim tehnološkim tvrtkama u predstavljanju, zaštiti i izgradnji njihovih brendova, uvidjeli smo kako je globalno širenje ključni pokretač našeg rasta“, izjavio je Bryce Maddock, glavni izvršni direktor i suosnivač tvrtke TaskUs. „Hrvatski heloo proširit će našu ponudu europskih jezika, posebice usluga na njemačkom. Osim toga, heloo će diverzificirati naš miks klijenata i na taj nam način omogućiti daljnje širenje u ključnim industrijama s visokom stopom rasta, poput e-trgovine i gaminga.“

„Akvizicija tvrtke heloo predstavlja idealnu prvu transakciju nakon provedbe naše inicijalne javne ponude. Ne samo da time širimo svoje poslovanje kako bismo klijentima pružili dodatnu vrijednost, nego i dobivamo iskusan tim sa sličnim temeljnim vrijednostima i jasnim usmjerenjem na pružanje podrške digitalnim disruptorima“, istaknuo je Jaspar Weir, predsjednik i suosnivač tvrtke TaskUs. „Ono što je važno jest da heloo dijeli naš pristup poslovanju koji stavlja naglasak na zaposlenike, agilnost i klijente, kao i našu posvećenost stvaranju dugoročne vrijednosti za dioničare. Prepoznali smo značajne i važne prilike za naše udružene timove, klijente i partnere, i iznimno smo sretni i uzbuđeni što možemo izraziti dobrodošlicu Domagoju, Tomislavu i ostatku talentiranog tima tvrtke heloo u TaskUs obitelj.” 


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.