Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Hibridni uredi – uredi nove generacije

Benefit je svakako u nižim troškovima i fleksibilnijim cijenama od klasičnog najma.

wespa

Da je pandemija tijekom 2020. i 2021.godine uvelike promijenila modele poslovanja osjetili su poduzetnici svih veličina. Potrebe su se promijenile na nekoliko načina, a najveće se odnose na (ne)potrebu za fiksnim radnim prostorom.

Tako su  tijekom proteklih godina mnoge firme, čak i one kod kojih je to dosad bilo strogo zabranjeno, otkrile prednosti rada od doma. Potreba za ‘praznim kvadratima’ se smanjila, a potražnja za hibridne oblike eksponencijalno povećala.

Dobro rješenje za neku tvrtku koja, na primjer, ne treba radnike na jednom radnom mjestu, već je mogućnosti organizirati rad od kuće, kao što su call centri, službe za odgovaranje korisnicima i IT tvrtke, su coworking prostori, posebno oni koji nude hibridne i virtualne urede. Najveći takav prostor u Zagrebu na čak dvije lokacije nalazi se u Wespa Spaces.

Manje firme mogu unajmiti stol/stolove u coworking dijelu ili urede, od kojih je najveći za 6 osoba, a veće tvrtke sobe za sastanke i dvorane ili koristiti tzv. „hibridni“ način rada u kojem se u jednom prostoru izmjenjuju zaposlenici pa npr. jedan tjedan radi jedan tim, a drugi tjedan drugi tim, dok ovaj prvi tim radi od doma.  Sobe za sastanke se mogu iznajmiti po satu, tako da postoji mogućnost da cijela firma radi od doma uz povremene sastanke u Wespa Spaces-u. Uz pristup od 0-24  otvoren cijeli dan, tako da kad jedna tvrtka iznajmi prostor može određivati radno vrijeme koje joj najbolje odgovara.

Benefit je svakako u nižim troškovima i fleksibilnijim cijenama od klasičnog najma. Uz najam ureda ili radnog mjesta, stanari Wespa Spaces imaju sve režije i troškove u jednoj cijeni: internet i printanje po “fair usage” principu, potpuno opremljeno radno mjesto uz izbor dodatnih ergonomskih opcija stolice, 24/7 pristup radnom mjestu putem aplikacije ili kartice, čišćenje radnog prostora 2 puta tjedno uz dnevno čišćenje zajedničkih prostora, korištenje čajnih kuhinja na svakom katu, pristup sobama za sastanke, dodatne popuste za restoran, korištenje konferencijskih usluga te parking i usluge Virtualne recepcije ovisno o izabranom paketu. Članovi besplatno ili uz popust na registraciju sudjeluju u konferencijama i događanjima u organizaciji huba.

Ono što Wespa Spaces razlikuje od drugih coworking prostora je njihova primarna vizija  – osigurati najbolji radni dan svaki dan, uz razne pogodnosti i podršku malim poduzetnicima.  Posebno moramo napomenuti da je Wespa otvorena i za ljude koji nisu članovi tj. stanari, koji mogu doći na ručak ili kavu, koktel ili posjetiti neko od događanja koje se u Wespa-i često odvijaju. 

Pročitajte još:

Ljudski resursi

S ciljem opuštenijeg ulaska u radni tjedan, sve više radnika ponedjeljkom odrađuje samo ono što se baš mora, ne ulažući dodatni angažman (tzv. 'minimum...

Turizam

ProWein je još jednom pokazao da je vodeći međunarodni sajam u sektoru vina i alkoholnih pića.

Industrija

WDG promet, tvrtka u vlasništvu obitelji hrvatskog trgovca oružjem Zvonka Zubaka, uplatila je 5,5 milijuna eura za prijeratni kompleks namjenske industrije nedaleko od Viteza...

Poduzeća

Jabil surađuje s više od 400 vodećih svjetskih brendova u brojnim sektorima na plasiranju njihovih proizvoda na tržišta.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.