Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

HiPP akcija za pomoć obnove Gline

HiPP d.o.o. Croatia je tvrtka sa sjedištem u Glini, gdje se osim sjedišta tvrtke nalazi i HiPP tvornica u kojoj se proizvode HiPP dječje žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice.

HiPP akcija za pomoć obnove Gline

HiPP d.o.o. Croatia je tvrtka sa sjedištem u Glini, gdje se osim sjedišta tvrtke nalazi i HiPP tvornica u kojoj se proizvode HiPP dječje žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice. Te suhe kašice za prehranu beba proizvode se u tvornici u Glini za sva tržišta svijeta, konkretno, izvoze se u  pedesetak država svijeta.

Više od 200 djelatnika tvornice HIPPa u Glini stanovnici su potresom nastradale Sisačko – moslavačke županije, a najvećim dijelom djelatnici dolaze iz Gline i okolnih sela.

Iako je i sama tvornica pretrpjela  oštećenja u razornom potresu, te je proizvodnja na žalost trenutno zaustavljena, najveća briga tvrtke HIPP je u ovom trenutku pomoći svojim djelatnicima, svim građanima Gline i okolnih sela kao i samom gradu Glini.

Iz tog razloga,  HIPP Croatia d.o.o. pokrenula je akciju za donaciju financijske pomoći nastradalom području i gradu Glini. Za svaki prodani proizvod koji se proizvodi u Glini,  HiPP žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice, u periodu od 15.1.do 30.6.2021., HiPP d.o.o Croatia će donirati jednu kunu za obnovu Gline.

„Nadamo se da su najteži dani iza svih nas.  Vjerujemo da dolaze  vedriji dani i da zajedničkim snagama možemo pomoći stanovnicima Gline i svih okolnih područja za njihovo bolje sutra.“, poručuju iz HiPP d.o.o. Croatia.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.