Hotel Medora Auri u Podgori osvojio prestižne nagrade

Samo godinu dana nakon otvorenja, hotel Medora Auri u Podgori nagrađen je zlatnom nagradom TUI Nordic Blue Star 2017 za najbolje ocjenjen hotel od strane gosta ovog prestižnog tržišnog koncepta.

Blue Star koncept je dio ponude TUI Nordic-a, te ujedno njegov najdugovječniji i najpopularniji brand. Sva 34 hotela u Europi, kao i 22 hotela u ostalim svjetskim destinacijama, u ovom konceptu odlikuju zajedničke karakteristike – raznovrsnost sadržaja i usluga za obitelji i parove u objektima kategorije 4 i 5*, a posebno se cijeni održivost, očuvanje okoliša i suvremena tehnološka rješenja.

„Zlatna nagrada, utemeljena na ocjenama gosta koji su boravili u hotelu Medora Auri, od iznimnog je značaja za hotel i Društvo u cjelini i zbog toga što je hotel Medora Auri prvi objekt iz Hrvatske koji je osvojio zlatnu nagradu, tj. prvo mjesto u nekom od TUI-jevih tržišnih koncepata. Ovo nam je posebno važno i zbog izgradnje pozitivnog imidža Hrvatske kao destinacije izvrsnosti i visoke kvalitete turističkog proizvoda.

U istoj konkurenciji hotel je osvojio i srebrnu nagradu za kvalitetu wifi-ja te brončanu nagradu za cjelokupno održavanje i čistoću hotela.

Ove nagrade predstavljaju dodatni poticaj svim zaposlenicima Društva na daljnjem poboljšanju kvalitete i stvaranju izuzetnog doživljaja boravka u našim objektima“ – izjavio je predsjednik uprave Zrinko Kamber.

 

Podijeli

Odgovori

Top