Hrg: Jakovina je nestao! [VIDEO]

Hrg: Jakovina je nestao! [VIDEO]

U organizaciji predsjednika HSS-a i zastupnika u Hrvatskom saboru Branka Hrga u tijeku okrugli stol s temom “Budućnost hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava” na kojemu će eminentni hrvatski znanstvenici, stručnjaci i poljoprivrednici iznijeti svoje viđenje budućnosti hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Cilj okruglog stola je u Međunarodnoj godini obiteljskih gospodarstava upozoriti hrvatsku javnost i donosioce odluka na demografsko, proizvodno, društveno i gospodarsko stanje hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te na pružene prilike koje se nude za njihov razvitak u uvjetima Europske unije.

[infopunkt 7654 3]

Na upit novinara prije početka okruglog stola o tome što nas očekuje u ovoj godini, Hrg je rekao da je upravo to pitanje koje postavljaju odgovornima u Vladi.
“Mi znamo da je Hrvatska dobro ispregovarala polje poljoprivrede i ruralnog razvoja, znamo da je u proračunu trebalo biti osigurano dovoljno novaca”, rekao je Hrg i dodao kako prošle godine oko 2,6 milijardi kuna za poljoprivredu nije isplaćeno.

[infopunkt 7654 4]

UN je 2014. godinu proglasio međunarodnom godinom OPG-a. Što to znači za Hrvatsku?

[infopunkt 7654 2]

Podijeli

Odgovori

Top