Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrg: Jakovina je nestao! [VIDEO]

Predsjednik HSS-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Branko Hrg kritizirao je ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu rekavši da je nestao te da se samo “povremeno pojavi kao krtica iz krtičnjaka negdje vani, nešto kaže i nakon toga opet nestane”.

Predsjednik HSS-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Branko Hrg kritizirao je ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu rekavši da je nestao te da se samo "povremeno pojavi kao krtica iz krtičnjaka negdje vani, nešto kaže i nakon toga opet nestane".

U organizaciji predsjednika HSS-a i zastupnika u Hrvatskom saboru Branka Hrga u tijeku okrugli stol s temom “Budućnost hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava” na kojemu će eminentni hrvatski znanstvenici, stručnjaci i poljoprivrednici iznijeti svoje viđenje budućnosti hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Cilj okruglog stola je u Međunarodnoj godini obiteljskih gospodarstava upozoriti hrvatsku javnost i donosioce odluka na demografsko, proizvodno, društveno i gospodarsko stanje hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te na pružene prilike koje se nude za njihov razvitak u uvjetima Europske unije.

[infopunkt 7654 3]

Na upit novinara prije početka okruglog stola o tome što nas očekuje u ovoj godini, Hrg je rekao da je upravo to pitanje koje postavljaju odgovornima u Vladi.
“Mi znamo da je Hrvatska dobro ispregovarala polje poljoprivrede i ruralnog razvoja, znamo da je u proračunu trebalo biti osigurano dovoljno novaca”, rekao je Hrg i dodao kako prošle godine oko 2,6 milijardi kuna za poljoprivredu nije isplaćeno.

[infopunkt 7654 4]

UN je 2014. godinu proglasio međunarodnom godinom OPG-a. Što to znači za Hrvatsku?

[infopunkt 7654 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.