Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrg: Jakovina je nestao! [VIDEO]

Predsjednik HSS-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Branko Hrg kritizirao je ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu rekavši da je nestao te da se samo “povremeno pojavi kao krtica iz krtičnjaka negdje vani, nešto kaže i nakon toga opet nestane”.

Predsjednik HSS-a i zastupnik u Hrvatskom saboru Branko Hrg kritizirao je ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu rekavši da je nestao te da se samo "povremeno pojavi kao krtica iz krtičnjaka negdje vani, nešto kaže i nakon toga opet nestane".

U organizaciji predsjednika HSS-a i zastupnika u Hrvatskom saboru Branka Hrga u tijeku okrugli stol s temom “Budućnost hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava” na kojemu će eminentni hrvatski znanstvenici, stručnjaci i poljoprivrednici iznijeti svoje viđenje budućnosti hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Cilj okruglog stola je u Međunarodnoj godini obiteljskih gospodarstava upozoriti hrvatsku javnost i donosioce odluka na demografsko, proizvodno, društveno i gospodarsko stanje hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te na pružene prilike koje se nude za njihov razvitak u uvjetima Europske unije.

[infopunkt 7654 3]

Na upit novinara prije početka okruglog stola o tome što nas očekuje u ovoj godini, Hrg je rekao da je upravo to pitanje koje postavljaju odgovornima u Vladi.
“Mi znamo da je Hrvatska dobro ispregovarala polje poljoprivrede i ruralnog razvoja, znamo da je u proračunu trebalo biti osigurano dovoljno novaca”, rekao je Hrg i dodao kako prošle godine oko 2,6 milijardi kuna za poljoprivredu nije isplaćeno.

[infopunkt 7654 4]

UN je 2014. godinu proglasio međunarodnom godinom OPG-a. Što to znači za Hrvatsku?

[infopunkt 7654 2]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.