Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska će svoj ‘Gardaland’ dobiti u proljeće 2015. godine

Gradnju zabavnog parka pored Biograda najavio je investitor Franjo Koletić. Gradnja bi trebala krenuti na proljeće 2014. godine, dok je otvorenje planirano 2015. godine

Gradnju zabavnog parka pored Biograda najavio je investitor Franjo Koletić. Gradnja bi trebala krenuti na proljeće 2014. godine, dok je otvorenje planirano 2015. godine

Vratolomni ‘roller coasteri’, frenetični vrtuljci, jezero za borbu brodova i muzej voštanih figura trebali bi biti u prvom hrvatskom zabavnom parku, nalik Gardalandu, koji bi trebao niknuti na zemljištu od oko 50.000 kvadrata pored Biograda.

Tportal piše kako je gradnju zabavnog parka najavio investitor Franjo Koletić, vlasnik Mirnovec Pirotehnike, a gradnja kreće na proljeće sljedeće godine.

Koletić je zemljište kupio prije četiri godine od Grada Biograda za 6,5 milijuna kuna. Istaknuo je kako su u fazi ishodavanja građevinske dozvole, a projekti su gotovi. Otvorenje planiraju za proljeće 2015. godine.

Projekt radi arhitektonski studio Bausa iz Italije, a tvrtka inače stoji iza brojnih zabavnih parkova u Turskoj, Rusiji i Saudijskoj Arabiji.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.