Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska među top 14 svjetskih odredišta

Dobra vijest za Hrvatsku i njezin turizam stiže s portala Business Insider Australia koji u preporukama za ovogodišnja putovanja, među 14 najboljih i najtoplijih svjetskih odredišta koje svakako treba posjetiti, spominje i Hrvatsku – novu članicu Europske unije. Hrvatsku se ističe kao zemlju s mnogo kulturnih zbivanja i festivala.

Dobra vijest za Hrvatsku i njezin turizam stiže s portala Business Insider Australia koji u preporukama za ovogodišnja putovanja, među 14 najboljih i najtoplijih svjetskih odredišta koje svakako treba posjetiti, spominje i Hrvatsku - novu članicu Europske unije. Hrvatsku se ističe kao zemlju s mnogo kulturnih zbivanja i festivala.

U članku na tom portalu Hrvatska je preporučena kao sedmo odredište u svijetu među njih 14, od gradova i zemalja poput Kube, Bangkoka (Tajland), Portlanda (Maine), Islanda, Tel Aviva (Izrael), Hong Konga, Botswane, Brazila, Tokija (Japan), The Great Barrier Reefa (Australija), Austina (Texas), Nikaragve i Berlina (Njemačka) do svemira (tzv. svemirska putovanja) i 25 najboljih svjetskih hotela.

Hrvatsku u tom članku predstavljaju i kao zemlju koja sve više privlači turiste te kao zemlju koju kao službenu članicu Europske unije očekuje “ozbiljan turistički boom”.

Skreću pozornost na njezine poznate, prekrasne plaže, obalu i Jadransko more te na povijesnu arhitekturu na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine te na svježu mediteransku hranu i vina.

Ističu kako je najbolje od svega to što je Hrvatska još jedno od najjeftinijih odredišta u Europi, pogotovo ako se izbjegne glavna ljetna turistička sezone i gužve u srpnju i kolovozu.

Napisao

Pročitajte još:

Turizam

Veliki interes gostiju za destinaciju Zlatna Slavonija koja obuhvaća čitavo područje Požeško-slavonske županije, utjecao je na investitore pa se tako neke od najvećih investicija...

Turizam

7. Forum obiteljskog smještaja ponudit će iznajmljivačima alate za neke od najvećih izazova s kojima se susreću: sve veća konkurencija, zakonske i porezne regulative...

Novosti

Eugen Juriček, univ. bacc. oec., manager u kulturi s položenim državnim ispitom za zvanje konzervator – restaurator, izumio je način za "pošumljavanje podmorja", uz...

Turizam

Izlet.hr jednostavna je i zabavna web i mobilna aplikacija. Od sada nastavnici, razrednici, roditelji i učenici osnovnih škola sami mogu kreirati sadržaj školskih izleta.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.