Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska na međunarodnom sajmu turizma IFT u Beogradu

Na danas otvorenom međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, 32. IFT-u, među 850 izlagača iz 40-ak zemalja do 28. veljače prvi put se nacionalnom prezentacijom u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) predstavlja i hrvatski turizam.

Na danas otvorenom međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, 32. IFT-u, među 850 izlagača iz 40-ak zemalja do 28. veljače prvi put se nacionalnom prezentacijom u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) predstavlja i hrvatski turizam.

Sajam se održava na 33 tisuće četvornih metara izložbene površine odnosno u svim prostorima Beogradskog sajma, a na hrvatskom štandu osim HTZ-a nastupaju i brojni suizlagači hrvatske turističke i prijevozničke tvrtke te turističke zajednice.

Neke od njih na tom su sajmu samostalno nastupale i prošle godine.

Osim njih iz Hrvatske su na IFT-u i ministar turizma Damir Bajs sa suradnicima, koji će drugog dana sajma, 25. veljače, zajedno s direktorom Glavnog ureda HTZ-a Nikom Bulićem održati i službenu konferenciju za novinare.

Hrvatska večer u Beogradu

U sklopu hrvatskog nastupa na IFT-u danas će se u večernjim satima u beogradskom hotelu Hyatt Regency održati i promocija hrvatske kulture i turizma “Hrvatska večer”, kojoj su već u prijašnje dvije večeri prethodile posebne prezentacije Kvarnera i Zagreba.

Hrvatsko je izaslanstvo prisustvovalo i današnjem svečanom otvorenju IFT-a, na kojem je srbijanski ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić naglasio zadovoljstvo što ove godine na tom sajmu prvi put nastupaju Španjolska, SAD, Brazil, Francuska i Peru.

Istaknuo je i da se turizam u Srbija sve aktivnije razvija te da tu zemlju posjećuje sve više stranih turista. Najavio je i da se ove godine u Srbiji očekuje dolazak niskotarifnih aviokompanija, što bi među ostalim, kako se očekuje, moglo dati dodatni zamah srbijanskom turizmu.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.