Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska sve poželjnija Kinezima za putovanja

Hrvatska je sve poželjnija destinacija za putovanja i odmor Kineza i to u svim dijelovima godina, rekli su predstavnici kineskih touroperatora, aviokompanija i medija ministru turizma Darku Lorencinu tijekom njegovog radnog boravka u Šangaju.

Hrvatska je sve poželjnija destinacija za putovanja i odmor Kineza i to u svim dijelovima godina, rekli su predstavnici kineskih touroperatora, aviokompanija i medija ministru turizma Darku Lorencinu tijekom njegovog radnog boravka u Šangaju.

O tome su izvijestili iz Ministarstva turizma dodajući da je tim predstavnicima ministar tijekom susreta u Šangaju predstavio hrvatsku turističku ponudu i mogućnosti ulaganja u Hrvatsku.

Ministar se sastao i sa izvršnim dogradonačelnikom grada Šangaja Tu Guangshaom i direktorom Ureda za vanjske poslove tog grada Fu Jihongom koji su istaknuli dobru suradnju Šangaja i Zagreba te dobre veze s Hrvatskom produbljene na izložbi Expo u Šangaju 2010. kada je Kinu posjetio i hrvatski predsjednik Ivo Josipović.

Lorencin je tom prilikom izrazio želju za boljom suradnjom Kine i Šangaja s hrvatskim gradovima u području turizma i općenito u gospodarstvu.

Istodobno se u Šangaju održala i poslovna radionica “Sell Croatia” koja je u organizaciji hrvatske i slovenske nacionalne turističke organizacije okupila turističke partnere iz tri zemlje.

U vezi te radionice iz Glavnog ureda HTZ-a se doznaje da je na njoj sudjelovalo sedam hrvatskih turističkih tvrtki (A.T.I., Adriagate, Amathus Travel, Atlantis Travel, Limea Travel Zagreb, Obzor putovanja i Uniline) te Turistička zajednica grada Zagreba koji sami snose troškove sudjelovanja na toj radionici.

Nakon Šangaja ministar svoj boravak u Kini nastavlja u Pekingu gdje će posjetiti međunarodni turistički sajam COTTM na kojem se predstavlja i hrvatski turizam, te se također sresti s touroperatorima, aviokompanijama i medijima te sa službenim kineskim turističkim predstavnicima.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.