Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Hrvatska top destinacija u Parizu i Normandiji

Za nastup na 34. međunarodnom sajmu turizma IFT u Beogradu Hrvatska turistička zajednica od Beogradskog je sajma dobila nagradu za najbolju nacionalnu prezentaciju i atraktivni štand.

Za nastup na 34. međunarodnom sajmu turizma IFT u Beogradu Hrvatska turistička zajednica od Beogradskog je sajma dobila nagradu za najbolju nacionalnu prezentaciju i atraktivni štand.

Iz glavnog ureda HTZ-a ističu kako i iz Pariza i Normandije dolaze dobre najave za ovu sezonu te da Hrvatsku označavaju ‘top odredištem’.

Nagrade za nastup na sajmu turizma u Beogradu dodijeljene su po završetku tog sajma koji je održan od 23. do 26. veljače. Na tom je sajmu hrvatska turistička ponuda predstavljena po treći put i to među više od tisuću izlagača iz 46 zemalja svijeta.

Osim HTZ na sajmu je posebnu prezentaciju ponude Kvarnera održala Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Udrugom vinara Žlahtina iz Vrbnika. Hrvatski su štand obišli brojni posjetitelji te predstavnici medija, političkog i kulturnog života Beograda i Srbije.

Dobre najave iz francuske regije Normandije, pa i Pariza, po kojima je Hrvatska za ovu godinu ‘top odredište za odmor’ dolaze nakon promocije hrvatske turističke ponude na dva turistička sajma krajem siječnja i u veljači u Evreuxu i Rouenu.

Predstavljanje hrvatskog turizma na tim sajmovima zajednički su organizirali predstavništvo HTZ-a u Parizu i francuski touroperator specijaliziran za Hrvatsku “Top of Travel” i to putem mreže agencija “Voyages Paris-Normandie (VPN)” koja obuhvaća 16 turističkih agencija na području Normandije i Pariza.

HINA

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.