Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska udruga žena u pravnoj profesiji

pixabay.com

Imamo čast najaviti osnivačku konferenciju Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji, koja će se održati 18. travnja 2015. godine (subota) u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, Zagreb, s početkom u 12:00 sati.

Hrvatska udruga žena u pravnoj profesiji osniva se s ciljem promoviranja, unaprjeđenja i afirmacije statusa žena u odvjetništvu, sudstvu, korporativnom svijetu te u pravnom sustavu općenito, radi  jedinstvenog nastupanja i diskusije o bitnim pitanjima za pravnu profesiju kao i o pitanjima općenito značajnim za žene.

Hrvatska udruga žena u pravnoj profesiji je već ostvarila suradnju i dobila podršku najveće komore žena odvjetnica u SAD-u – WBASNY (Women’s Bar Association of the State of New York), a u realizaciji je suradnja sa svim značajnim srodnim međunarodnim institucijama.

U sklopu osnivačke konferencije Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji, imat ćete priliku prisustvovati okruglom stolu s aktualnom i zanimljivom panel diskusijom:

  • Zakonska uspostava ženskih kvota kao model postizanja ravnopravnosti među spolovima: diskusija na temu nove legislative, kroz razgovor o primjeru novog njemačkog zakona koji propisuje minimalnu zastupljenost žena od 30% u nadzornim odborima njemačkih kompanija; pozitivni aspekti ovog zakona u Republici Hrvatskoj

Panelistice će biti:

  • Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova
  • Maja Mandić, HT d.d.
  • Nataša Novaković, HUP
  • Zrinka Erent -Sunko, Pravni fakultet u Zagrebu
  • Tarja Krehić, Odvjetnički ured Krehić

 


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.