Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatski gospodarstvenici na AGRA-i

HGK Županijska komora Sisak organizira zajednički nastup hrvatskih gospodarstvenika na  53. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prateće industrije AGRA 2015, koji će se od 22. do 27. kolovoza održati u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Županijske komore Sisak, na više od 70 kvadratnih metara unutarnjeg i vanjskog prostora, predstavit će se Mesna industrija Vajda d.d. Čakovec, Čakovečki Mlinovi d.d. Čakovec, MD konstrukcije d.o.o. Sveta Nedelja, Metali Mitrović d.o.o. Slavonski Brod te Arosa Grande d.o.o. iz Sesvetskog Kraljevca.

Sajam AGRA je najveća i najvažnija manifestacija takve vrste u Sloveniji. Na prošlogodišnjoj je AGRI izlagalo više od 1750 izlagača iz 30 zemalja. Lani je sajam posjetilo više od 125.000 ljudi.

U sklopu sajma predstavit će se najnovija tehnološka dostignuća poljoprivredne mehanizacije, kao i brojni alati i oprema za poljoprivrednike, vinogradare i podrumare, voćare, ratare, povrtlare, šumare, zatim organska i bio proizvodnja, integrirana proizvodnja te šarolika ponuda proizvoda iz prehrambene industrije, gotovo sve za potrebe suvremenog zemljoradnika i procese proizvodnje hrane.

Posebnost ovogodišnje AGRE je obilježavanje Međunarodne godine zemljišta, Međunarodne godine svjetlosti i Europske godine razvoja, te promoviranje uzgoja mahunarki, naročito soje kao ratarske kulture koja pozitivno utječe na fizikalno-kemijska svojstva poljoprivrednog zemljišta.

Za detaljnije informacije o predstavljanju hrvatskih gospodarstvenika na sajmu AGRA obratite se u Županijsku komoru Sisak, Mladenu Dragojeviću, telefon: 044/521-518 ili e-mail: [email protected].

Više informacija o sajmu možete pronaći na www.pomurski-sejem.si.

Izvor: hgk.hr


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.