Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatski gospodarstvenici na AGRA-i

pixabay.com

HGK Županijska komora Sisak organizira zajednički nastup hrvatskih gospodarstvenika na  53. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prateće industrije AGRA 2015, koji će se od 22. do 27. kolovoza održati u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Županijske komore Sisak, na više od 70 kvadratnih metara unutarnjeg i vanjskog prostora, predstavit će se Mesna industrija Vajda d.d. Čakovec, Čakovečki Mlinovi d.d. Čakovec, MD konstrukcije d.o.o. Sveta Nedelja, Metali Mitrović d.o.o. Slavonski Brod te Arosa Grande d.o.o. iz Sesvetskog Kraljevca.

Sajam AGRA je najveća i najvažnija manifestacija takve vrste u Sloveniji. Na prošlogodišnjoj je AGRI izlagalo više od 1750 izlagača iz 30 zemalja. Lani je sajam posjetilo više od 125.000 ljudi.

U sklopu sajma predstavit će se najnovija tehnološka dostignuća poljoprivredne mehanizacije, kao i brojni alati i oprema za poljoprivrednike, vinogradare i podrumare, voćare, ratare, povrtlare, šumare, zatim organska i bio proizvodnja, integrirana proizvodnja te šarolika ponuda proizvoda iz prehrambene industrije, gotovo sve za potrebe suvremenog zemljoradnika i procese proizvodnje hrane.

Posebnost ovogodišnje AGRE je obilježavanje Međunarodne godine zemljišta, Međunarodne godine svjetlosti i Europske godine razvoja, te promoviranje uzgoja mahunarki, naročito soje kao ratarske kulture koja pozitivno utječe na fizikalno-kemijska svojstva poljoprivrednog zemljišta.

Za detaljnije informacije o predstavljanju hrvatskih gospodarstvenika na sajmu AGRA obratite se u Županijsku komoru Sisak, Mladenu Dragojeviću, telefon: 044/521-518 ili e-mail: [email protected].

Više informacija o sajmu možete pronaći na www.pomurski-sejem.si.

Izvor: hgk.hr

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.