Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatski Telekom nastavlja s pružanjem niza pogodnosti za korisnike kako bi ostali povezani

Hrvatski Telekom nastavlja s pružanjem dodatnih pogodnosti kojima svojim korisnicima olakšava svakodnevne aktivnosti u novonastaloj situaciji u kojoj je povezanost važnija no ikada.

Hrvatski Telekom nastavlja s pružanjem dodatnih pogodnosti kojima svojim korisnicima olakšava svakodnevne aktivnosti u novonastaloj situaciji u kojoj je povezanost važnija no ikada. Tako od 15. travnja svi privatni mobilni pretplatnici imaju mogućnost putem Moj Telekom aplikacije aktivirati dodatnih 15 GB besplatnog interneta, a u prvih osam dana od produženja pogodnosti, na to se odlučilo 70 tisuća korisnika.

S obzirom na rastuću potrebu za povezanošću i komunikacijom, Hrvatski Telekom je nastavio s pružanjem niza pogodnosti svojim korisnicima. Tako korisnici bonova od 15. travnja, prilikom svake aktivacije opcije Veliki Glanc automatski dobivaju dodatnih 6000 MB potpuno besplatno. Za korisnike MAXtv usluge, omogućeno je praćenje ekskluzivnih premijera na na CineStar TV Premiere 1 kanalu te vrhunskih sadržaja na Pickbox NOW i Play Premium videopaketima. U produljenom promo periodu, korisnicima je omogućen pristup RTL Premium i Nova paketima s brojnim dodatnim TV sadržajima na zahtjev te uključenu Snimalicu na Nova kanalima.
Kako bi nesmetano mogli raditi od kuće jednako učinkovito kao da su fizički u uredu, Hrvatski Telekom je i svojim poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 15 GB podatkovnog prometa. Pritom svi korisnici koji inače nemaju mogućnost aktivacije Flat interneta mogu aktivirati dodatnih 50 GB prometa za 50 kuna ili neograničeni internet promet za svega 100 kuna.

Za što bržu prilagodbu poslovnih korisnika na rad od kuće, Hrvatski Telekom je omogućio i niz digitalnih usluga, kanala i alata, bez naknade, kao što su rješenja za kolaboraciju sa djelatnicima i poslovnim partnerima, digitalni alati za vođenje poslovanja te digitalni kanali za administraciju i upravljanje svojim telekom uslugama, računima i troškovima.

Hrvatski Telekom nastavlja osiguravati svim školarcima besplatan pristup programu Škola za život u vrijeme dok se nastava održava na daljinu. U MAXtv Videoteci i na tportalu i dalje je dostupna usluga instrukcije.tv, a kako bi školarci lakše pratili nastavu putem televizije uključena je i besplatna Snimalica na HRT3 i Sportskoj televiziji.

Uz podršku svakodnevnim aktivnostima, Hrvatski Telekom je svojim korisnicima pružio i dodatan zabavni sadržaj te je podržao projekt Hrvatska pjeva koji se sastoji od serije koncerata domaćih pjevačkih zvijezda iz njihovih dnevnih boravaka. Projekt je izazvao veliku pažnju pa se prvom koncertu, onom Ante Gele i Petra Graše pridružilo više od 14 tisuća korisnika MAXtv platformi. Koncerti će se i dalje prikazivati na MAXtv Promo kanalu i putem MAXtv To Go usluge kroz travanj i svibanj, svakog ponedjeljka i petka u 20:00 sati, a svi će biti dostupni i u MAXtv Videoteci dva tjedna od prvog prikazivanja.

Sljedeći na redu je koncert Ante Gele i Zorice Kondže koji će biti prikazan u petak, 24. travnja s početkom u 20:00 sati.

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.