Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatski Telekom predstavio Young tarifu i novi model kupovine uređaja

Hrvatski Telekom predstavlja novu ponudu za mlade uz koju svi korisnici u dobi od 18 do 25 godina imaju mogućnost ostvariti najbolju ponudu paketa tarife i uređaja, bez „ili-ili” kompromisa u svojem odabiru.

Hrvatski Telekom predstavlja novu ponudu za mlade uz koju svi korisnici u dobi od 18 do 25 godina imaju mogućnost ostvariti najbolju ponudu paketa tarife i uređaja, bez „ili-ili” kompromisa u svojem odabiru. Nova Young tarifa korisnicima za 25 eura mjesečno omogućuje neograničeni internet i 10.000 minuta ili SMS poruka te kupovinu najboljih iPhone, Samsung, Xiaomi i Honor uređaja s ratom do 20 eura mjesečno uz novi model “Manje plati pa zamijeni”.

„Manje plati pa zamijeni” novi je model kupovine novih uređaja uz koji korisnici mogu kupljene mobilne uređaje nakon 24 mjeseca prodavati dalje uz posredovanje Hrvatskog Telekoma, garantirajući u trenutku prodaje više od 30 posto otkupne vrijednosti. Na taj način korisnik svaka 24 mjeseca može imati novi uređaj, a stari prodati i tako zatvoriti svoj otplatni plan. Uz ovaj model kupovine, novi vrhunski mobilni uređaji su sada dostupni svima uz do 50 posto niže rate u usporedbi s klasičnim modelom otplate, pa tako korisnici mogu nabaviti iPhone 15 ili Samsung Galaxy S24 za 19 eura mjesečno u promo ponudi do kraja svibnja ili isteka zaliha.

„Mladi su danas stalno u situacijama gdje imaju neke „ili-ili” dileme – ili će živjeti s roditeljima i imati novaca za lagodan život ili će ići u najam i spajati kraj s krajem; ili će upisati faks koji je tražen na tržištu ili će slijedit svoju strast i upisati nešto što vole. Takvih primjera ima jako puno i mogli bismo ih nabrajati unedogled, što samo pokazuje značaj neprestanih dilema. Zbog toga smo odlučili da im odabir mobilne tarife i uređaja ne predstavlja takav problem, već da u jednom paketu mogu ostvariti vrhunsku tarifu i uređaj – sve po odličnoj cijeni i bez kompromisa”, naglasio je Krešimir Madunović, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike.

„Manje plati pa zamijeni” je pokret s kojim korisnici imaju cjenovno prihvatljiviji pristup najboljoj tehnologiji mobilnih uređaja, a u isto vrijeme mogu zajedno s HT-om stvarati odgovorno društvo uz stvaranje prilika kupovine rabljenih telefona nekim drugim korisnicima u budućnosti. Ovim modelom vrhunski iPhone, Samsung, Xiaomi i Honor uređaji, koji i dalje drže vrijednost nakon dvije godine, postaju dostupni drugim korisnicima po povoljnijim uvjetima.

Ponude tarifa, uređaja i dostupnih popusta korisnici mogu vidjeti i ostvariti na online kanalima prodaje Hrvatskog Telekoma: MojTelekom aplikaciji i web stranici hrvatskitelekom.hr, a sve informacije o novoj Young tarifi dostupne su na https://www.hrvatskitelekom.hr/young-tarifa.  


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.