Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

HTZ promovira hrvatsku turističku ponudu u Parizu

S ciljem povećanja turističkog prometa s francuskog tržišta Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji s francuskim touroperatorom Visit Europe sutra, 29. ožujka, u Parizu organizira promociju hrvatskog turizma za touroperatore, putničke agente i novinare, na što će se do 3. travnja nastaviti i niz drugih prezentacija hrvatskog turizma u glavnom francuskom gradu, najavili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a…

S ciljem povećanja turističkog prometa s francuskog tržišta Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji s francuskim touroperatorom Visit Europe sutra, 29. ožujka, u Parizu organizira promociju hrvatskog turizma za touroperatore, putničke agente i novinare, na što će se do 3. travnja nastaviti i niz drugih prezentacija hrvatskog turizma u glavnom francuskom gradu, najavili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a...

Sutrašnja promocija hrvatskog turizma održat će se u poznatom pariškom kulturnom centru La Bellevilloise, gdje će direktor Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić predstaviti hrvatska odredišta te turističku i kulturnu ponudu.

Visit Europa – vodeći touroperator za Hrvatsku

Suorganizator promocije francuski Visit Europa, koji je dio grupe Travel Europe, vodeći je francuski touroperator za hrvatska odredišta putem kojeg je prošle godine u Hrvatsku doputovalo više od 50 tisuća turista.

Promociju će pratiti i gastro ponuda, glazbeni program i izložba fotografija “Instantanes de Croatie” šestorice francuskih novinara koji su 2009. proputovali Hrvatsku.

Izložba fotografija – 3. travnja

Ta će se izložba moći pogledati do 3. travnja, do kada će se i u organizaciji predstavništva HTZ-a u Parizu održati nekoliko dodatnih posebnih prezentacija hrvatske turističke ponude.

Iz Francuske je prošle godine u Hrvatsku došlo 388,3 tisuće turista, ostvarivši 1,46 milijuna noćenja, čime je u odnosu na godinu prije zabilježen pad s tog tržišta od 1,2 posto u dolascima i 3,1 posto u noćenjima.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.