Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

HTZ promovira hrvatsku turističku ponudu u Parizu

S ciljem povećanja turističkog prometa s francuskog tržišta Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji s francuskim touroperatorom Visit Europe sutra, 29. ožujka, u Parizu organizira promociju hrvatskog turizma za touroperatore, putničke agente i novinare, na što će se do 3. travnja nastaviti i niz drugih prezentacija hrvatskog turizma u glavnom francuskom gradu, najavili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a…

S ciljem povećanja turističkog prometa s francuskog tržišta Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji s francuskim touroperatorom Visit Europe sutra, 29. ožujka, u Parizu organizira promociju hrvatskog turizma za touroperatore, putničke agente i novinare, na što će se do 3. travnja nastaviti i niz drugih prezentacija hrvatskog turizma u glavnom francuskom gradu, najavili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a...

Sutrašnja promocija hrvatskog turizma održat će se u poznatom pariškom kulturnom centru La Bellevilloise, gdje će direktor Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić predstaviti hrvatska odredišta te turističku i kulturnu ponudu.

Visit Europa – vodeći touroperator za Hrvatsku

Suorganizator promocije francuski Visit Europa, koji je dio grupe Travel Europe, vodeći je francuski touroperator za hrvatska odredišta putem kojeg je prošle godine u Hrvatsku doputovalo više od 50 tisuća turista.

Promociju će pratiti i gastro ponuda, glazbeni program i izložba fotografija “Instantanes de Croatie” šestorice francuskih novinara koji su 2009. proputovali Hrvatsku.

Izložba fotografija – 3. travnja

Ta će se izložba moći pogledati do 3. travnja, do kada će se i u organizaciji predstavništva HTZ-a u Parizu održati nekoliko dodatnih posebnih prezentacija hrvatske turističke ponude.

Iz Francuske je prošle godine u Hrvatsku došlo 388,3 tisuće turista, ostvarivši 1,46 milijuna noćenja, čime je u odnosu na godinu prije zabilježen pad s tog tržišta od 1,2 posto u dolascima i 3,1 posto u noćenjima.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.