Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Huawei: U tri kvartala rast prihoda od 9,9 posto

Huawei će i dalje predano raditi kako bi doprinio lakšem nošenju s pandemijom te pomogao gospodarskom rastu i društvenom napretku.

Huawei je objavio poslovne rezultate za prva tri kvartala 2020. godine koji pokazuju da je kompanija u tom razdoblju ostvarila prihod od 671,3 milijarde CNY (oko 84,98 milijarde eura), što predstavlja rast od 9,9 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U tom razdoblju ostvarena je neto profitna marža od 8 posto.

Huawei će nastaviti raditi na razvoju ICT tehnologije koristeći svoje glavne snage poput umjetne inteligencije, clouda, 5G-a i računalne snage kako bi pružio dodatna tehnološka rješenja, razvio najrazličitije industrijske aplikacije te iskoristio ukupan potencijal koji donosi 5G mreža, zajedno sa svojom partnerskom mrežom. Glavni cilj tehnološkog napretka jest pomoći rast poslovanja poduzetnicima diljem svijeta kao i osigurati pomoć vladama u jačanju domaćih industrija.

ICT tehnologija postala je kamen temeljac modernog društva i glavni pokretač održivog društvenog, ekonomskog i ekološkog razvoja. Huawei vjeruje da će se brzi i zdravi razvoj ICT industrije osloniti na otvorenu suradnju i međusobno globalno povjerenje. Huawei će i dalje predano raditi kako bi doprinio lakšem nošenju s pandemijom te pomogao gospodarskom rastu i društvenom napretku.

Dodatno, Huawei je lansirao svoju novu Mate 40 seriju pametnih telefona koja donosi najnovije tehnologije i poboljšano korisničko iskustvo. Predstavljene su ukupno četiri izvedbe, uz novi Porsche Design pametni sat, naglavne slušalice FreeBuds Studio, Eyewear II pametne naočale i Sound wireless zvučnik.

Pročitajte još:

Lifestyle

Impresivan trio pametnih telefona tehnološkog diva Huawei - nova 10, nova 10 SE i nova Y61, atraktivnog dizajna i tehnološki naprednih značajka, dostupni su...

Lifestyle

Huawei je i ove godine organizirao HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022., godišnje natjecanje u mobilnoj fotografiji koje okuplja zaljubljenike u fotografiju.

Lifestyle

Od selfieja do vlogginga, Huawei nova 10 prednjači u inovacijama tehnologije mobilnih prednjih kamera.

Poduzeća

Prihod je porastao na 17 milijardi američkih dolara što je 5% više u odnosu na prethodnu godinu u stalnoj valuti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.