Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

HURA podržala donošenje novog seta mjera za gospodarstvo RH

HURA je snažno podržala usvajanje novog seta mjera za pomoć gospodarstvu koji je predložila Vlada RH, a Hrvatski sabor danas i prihvatio.

HURA je snažno podržala usvajanje novog seta mjera za pomoć gospodarstvu koji je predložila Vlada RH, a Hrvatski sabor danas i prihvatio. Mjere koje su danas usvojene podudarne su s tri velika zahtjeva koja je uputila HURA, a čije će provođenje biti presudno za održavanje komunikacijske industrije.

„Nastavak aktivnosti industrije tržišnih komunikacija i svih povezanih djelatnosti omogućit će očuvanje radnih mjesta u cijelom lancu – od proizvođača odnosno oglašivača, preko agencija koje se bave tržišnim komunikacijama do medija. U trenutcima kad komunikacija vezana za zaštitu zdravlja građana i održavanje gospodarske aktivnosti uvelike ovisi upravo o njima, ključno je održati stabilnost. Stoga još jednom pozdravljamo podršku dužnosnika i države svim oblicima gospodarske djelatnosti koji se mogu održati u uvjetima pandemije bez ugrožavanja zdravlja i sigurnosti građana Republike Hrvatske jer životi, iako se trenutno odvijaju u bitno otežanim okolnostima, ne smiju stati“, izjavila je predsjednica HURA-e Anđela Buljan Šiber.

HURA već 20 godina djeluje u interesu čitave grane gospodarstva – komunikacijske industrije – te okuplja 40 tvrtki s više od tisuću zaposlenika čiji ukupni godišnji prihod od oko 1,5 milijarde kuna predstavlja 75 posto ukupnih domaćih marketinških budžeta u Hrvatskoj.

Zahtjeve koje je HURA uputila Vladi nakon prvoga seta podržali su i Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska udruga za odnose s javnošću, Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca te Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija.

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.