Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

I ove godine na Danima komunikacija slavimo vašu kreativnost!

Festival kreativnosti i komunikacija savršena je pozornica za slavljenje projekata koji su ove godine osvojili nagrade na strukovnim nagradama.

Festival kreativnosti i komunikacija savršena je pozornica za slavljenje projekata koji su ove godine osvojili nagrade na strukovnim nagradama. Svaka večer Dana komunikacija, koji se ove godine održava u Rovinju od 11. do 14. travnja, rezervirana je za pregled najboljih projekata koje kreativna zajednica predstavlja na pet natjecanja – BalCannes, IdejaX, Young Lions, Effie Awards Croatia i MIXX Awards. U nastavku izdvajamo sve sadržaje o projektima koji su odlučili ove godine ući u utrku za najsjajnijim odličjima.

BALCANNES

BalCannes je natjecanje koje ujedinjava najbolje od najboljih kada je riječ o agencijama i oglašivačima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije te slavi duh ovih prostora. Iz godine u godinu BalCannes nagrađuje kreativnost i originalnost koje opstaju unatoč brojnim izazovima na tržištu. Sve etablirane agencije, kao i one koje se tek probijaju na kreativnoj sceni, još su jednom dobile priliku pokazati na kojim se projektima vrijedno radilo u protekloj godini.

IDEJAX

IdejaX nacionalno je natjecanje u kreativnosti na kojem se već četrnaestu godinu uspješno natječu kako agencije tako i nezavisni profesionalci sa svojim kreativnim idejama. Organizirana pod okriljem Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) u okviru festivala Dani komunikacija, IdejaX nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice, a natjecanje velikim i malim agencijama te samostalnim umjetnicima omogućuje da se natječu sa svojim kreativnim idejama, a ove će se godine dodjela održati u petak 12. travnja. Važno je istaknuti i The Morning After: IdejaX Jury Q&A, koji će se na festivalu održati 13. travnja u dvorani DK LLLounge.

21.04.2023.,Rovinj, 9. Dani komunikacija 2023. u Rovinju. Statue za nagrade IDEJAX i YOUNG LIONS 2023
YOUNG LIONS POWERED BY ELAN

U petak neće biti dodjela nagrada posvećena samo IdejiX, na pozornicu će se popeti i pobjednici natjecanja Young Lions powered by Elan. Young Lions natjecanje je na kojem se nova generacija nacionalne komunikacijske industrije bori za titulu najboljih mladih kreativaca. Osvajanjem prestižnog Grand Prixa mladi lavovi dobivaju iznimnu priliku natjecati se s najboljim kolegama iz cijelog svijeta kao predstavnici Hrvatske na globalnom natjecanju Cannes Young Lions te iskusiti svjetski festival kreativnosti Cannes Lions. Najbolji među mladim profesionalcima predstavit će projekte u petak, 12. travnja u dvorani DK LLLounge.

EFFIE AWARDS CROATIA

Natjecanje Effie, na kojem stručnjaci nagrađuju najefikasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, već 15. godinu u Hrvatskoj izdvaja najkvalitetnije projekte, a ove se godine posebno se ističu tri nove natjecateljske kategorije: Business-to-Business, Brand iskustvo i Data-driven. Subota, 13. travnja rezervirana je za svečane dodjele nagrada Effie Awards Croatia gdje će na pozornici priznanje za svoje najefikasnije projekte dobiti najbolji od finalista. Više o projektima finalistima imat ćemo priliku čuti i od njihovih autora na prezentacijama Effie projekata, koje će se održati u subotu, 13. travnja.

MIXX AWARDS CROATIA

Natjecanje MIXX Awards Croatia, koje djeluje pod okriljem IAB-a Croatia – jedinstvene zajednice aktera na hrvatskom digitalnom tržištu i domaće adrese međunarodne organizacije IAB (Interactive Advertising Bureau) Global zadužene za unaprjeđenje i održavanje interaktivnog marketinga hrvatskoga tržišta na najvišem standardu – niz godina kvalitetno prikazuje presjek najboljega od domaće digitalne zajednice, a pobjednici će i ove godine u subotu, 13. travnja u svečanoj atmosferi biti proglašeni na dodjelama nagrada Dana komunikacija.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.