Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

iBusiness – Jedinstvena usluga za poslovne korisnike

Najpoznatiji servis za pametne telefone iService uveo je jedinstvenu uslugu za poslovne korisnike.

Nakon višegodišnjeg iskustva u otklanjanju programskih te fizičkih nepravilnosti i oštećenja na suvremenim elektroničkim telekomunikacijskim uređajima, tvrtka iService odlučila je proširiti svoje poslovanje novom uslugom nazvanom iBusiness.

iBusiness pruža rješenja za poduzeća koja trebaju profesionalno, povoljno i učinkovito popravljanje uređaja i podršku. Cilj ove usluge je ukloniti probleme i nedostatak vremena potrebnog za menadžment uređaja poduzeća kroz profesionalno i praktično djelovanje. Praktičnost ove usluge je otklanjanje kvara na pametnim telefonima i tabletima na licu mjesta od strane zaposlenika iServicea.

Appleovi uređaji servisiraju se na licu mjesta u kratkom vremenu, dok se ostali uređaji servisiraju u poslovnicama iServicea i servisirani se dostavljaju svojim korisnicima. Usluga dolaska i odlaska je besplatna, a cijena servisa ista je kao u dućanu.

„iBusiness nudi jedinstvena rješenja za svaku organizaciju ovisno o specifičnim potrebama.Sve popravke radi tim iskusnih i provjerenih stručnjaka, a samo najbolji od njih izlaze na teren.Razumijemo u potpunosti važnost optimalnog funkcioniranja organizacije, stoga ovom uslugom želimo osigurati da uređaji zaposlenika budu u vrhunskom stanju kako bi bili produktivni“, naglašava direktor Ivan Grginović te nadodaje: „puno popravaka koje su naši tehničari radili u zadnjih šest godina odvijali su se u neposrednoj blizini ureda i upravo zahvaljujući tome prikupili su mnogo znanja i razumijevanja o tome kako poduzeća brinu o uređajima svojih zaposlenika.“

 

Vidjevši kako menadžment uređaja može biti veliko opterećenje i problem za IT službe,iService odlučio je tome stati na kraj. Neke firme s kojima tvrtka iService surađuje su Agrokor, Korten, MPG, Lidl, Gold partner, Hanzamedia, HAK, HAKOM.

 

U iServiceu znaju da je vrijeme novac, stoga su osmislili iBusiness. Nema više bojazni od dugog čekanja i popravka računala.

Tvrtka iService iza sebe ima trogodišnje iskustvo upopravljanju pametnih telefona, tableta te Appleovih računala. Svoje usluge nude u dvije poslovnice u Zagrebu u Masarykovoj 18 te u Ulici grada Vukovara 20.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.