Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Ideja Vs. Problem – je li put prema uspjehu traganje za pravom idejom ili za rješenjem pravog problema?

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) u suradnji HUBom385 organizira i poziva na Startup srijedu s Tore Rasmussenom, autorom igre Playing Lean te Mirom Hegedićem i Filipom Stipančićem iz Lean Startup Croatia te osnivačima Lean Startup Drilla. Predavanje će se održati u srijedu 29. lipnja u 18 h u HUBu385, Petračićeva ulica 4, Zagreb.

Neka od mnogih pitanja koje postavlja svaki poduzetnik, naročito početnik je kako saznati hoće li netko kupiti proizvod i prije nego ga napravi, kako izgraditi tehnološki startup bez pisanja programskog koda ili kako testirati koja verzija proizvoda će se najuspješnije prodavati. Odgovore na sva ova pitanja, ali i mnoga druga, nudi Lean Startup  metodologija.

Header

Na idućoj Startup srijedi upoznat ćemo vas s ključnim principima lean startupa, objašnjenjem i primjenom customer developmenta te definiranjem problema i validacijom kod korisnika. Na samom kraju predavanja održat će se mini radionica gdje će svi zainteresirani aktivno raditi na definiranju problema pomoću Lean Startup Drill Boarda.

Sve koji se po prvi puta susreću s terminom Lean Startup brzinski ćemo brifirati, a zatim i za one upućenije na jednom primjeru zajednički demonstrirati korisničku validaciju, metodu koju svaki startuper mora znati. Kao cherry on top, Tore će vam otkriti svoje tajne uspješne Kickstarter kampanje, naravno po Lean Startup principu, a o uspješnosti kampanje najviše govori činjenica da je kampanju završio s 500% fundinga.“ – poručuje Filip Stipančić, su-osnivač Lean Startup Drill-a.

Tore Rasmussen poduzetnik je i autor igre Playing Lean koja simulira lansiranje uspješnog proizvoda te omogućava igračima da nauče osnovne elemente Lean startup metodologije. Prilikom lansiranja igre, Tore je pokrenuo Kickstarter kampanju kojoj je postavljeni cilj dostigao za samo 10 sati, a nakon što je kampanja završila pokazala se najuspješnijom kampanjom do sad na Kickstarteru u Skandinaviji.

Ne propustite ovu priliku i iz prve ruke saznajte kako Lean metodologija funkcionira te kako je primijeniti u vlastitom poslovanju. Startup srijeda besplatna je za sve sudionike, no zbog ograničenog broja mjesta potrebno se prijaviti putem Entrio sustava:

https://www.entrio.hr/event/startup-srijeda-ideja-vs-problem-3332

 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.