Novosti

IDS ostaje u Vladi!

IDS želi graditi, a ne rušiti, razbijanje koalicije građani od nas ne očekuju. Želimo odgovorno sudjelovati u vlasti na svim nivoima. Destabilizacija zemlje nije politika IDS-a. Do Uskrsa predložit ćemo novog kandidata, kazao je

IDS želi graditi, a ne rušiti, razbijanje koalicije građani od nas ne očekuju. Želimo odgovorno sudjelovati u vlasti na svim nivoima. Destabilizacija zemlje nije politika IDS-a. Do Uskrsa predložit ćemo novog kandidata, kazao je

Nakon sastanka Predsjedništva IDS-a koji je završen u 17.15 sati Ivan Jakovčić objavio je na izvanrednoj konferenciji za novinare da ne odstupaju iz koalicije i da će predložiti novog kandidata za ministra do Uskrsa.

– Jutros me nazvao ministar Veljko Ostojić i najavio mi da daje ostavku jer medijska hajka na njega šteti IDS-u, i Istri, rekao je Jakovčić.

Kaže da se zahvalio Ostojiću na svemu što je napravio do sada, te da je ponosan na njega jer je pokazao da su mu bitniji ideali a ne ministarska fotelja, piše Glas Istre.

– IDS želi graditi, a ne rušiti, razbijanje koalicije građani od nas ne očekuju. Želimo odgovorno sudjelovati u vlasti na svim nivoima. Destabilizacija zemlje nije politika IDS-a. Do Uskrsa predložit ćemo novog kandidata, kazao je.

– Definitivno su potrebne promjene, u koaliciji i rekonstrukciji Vlade. Građani su puno očekivali od nas puno toga nismo ostvarili, Plan 21 više ne postoji, treba novi dokument Vlade za budućnost zemlje. IDS želi participirati u vlasti i moramo komunicirati s koalicijskim partnerima, sindikatima i nevladinim udrugama. Očekujemo poziv premjera na razgovor o rekonstrukciji koalicije, zaključio je Jakovčić.

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version