Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

IKEA produljila rok za prijave na natječaj iz programa ODVAŽNA

Rok za prijave na javni natječaj „Odvažna“ za financijsku i stručnu podršku ženama u poduzetništvu, pomiče se do 10. svibnja 2020. do 23.59 sati.

Rok za prijave na javni natječaj „Odvažna“ za financijsku i stručnu podršku ženama u poduzetništvu, pomiče se do 10. svibnja 2020. do 23.59 sati, a uslijed procjene da je aktualna zdravstvena kriza utjecala na mogućnost prijava u razdoblju od 8. ožujka do 15. travnja ove godine.

Fond za financijske potpore iz programa ODVAŽNA iznosi 250.000 kn, čime će IKEA financirati provedbu tri do pet jednogodišnjih akcijskih razvojnih planova ženskih poduzetničkih pothvata, u pojedinačnom iznosu od 40.000 do 75.000 kuna. Na natječaj se mogu prijaviti obrti, OPG-ovi, mikro i mala poduzeća (j.d.o.o. ili d.o.o.), zadruge te poduzetnički projekti u sklopu neprofitnih organizacija (udruga, privatnih neprofitnih ustanova i zaklada) koji su potpuno ili u pretežito ženskom vlasništvu i/ili zapošljavaju najmanje 50% žena, a koji na tržištu djeluju najmanje godinu dana.

Podsjećamo, program ODVAŽNA promiče društveno odgovorno poduzetništvo čije su nositeljice žene. U sklopu ovog programa poduzetnicama koje su u start-up fazi razvile liniju proizvoda ili usluga omogućit će se financijska podrška u vidu donacije, te stručna podrška u obliku edukacije, mentorstva i prilika za poslovno umrežavanje kako bi dodatno uspješno zakoračile u fazu rasta i razvoja poslovanja te prebrodile aktualne izazove. Posebnost je ovog natječaja što pruža potporu poduzetnicama koje djeluju tržišno, kao i poduzetnicama koje djeluju prema modelu društvenog poduzetništva. U aktualnim uvjetima pandemije i značajnih poremećaja i promjena u poslovanju, ODVAŽNA je dodatan izvor podrške za žensko poduzetništvo.

Uz namjensku financijsku potporu, podržane poduzetnice dobit će i mentorsku podršku u svrhu ubrzanog učenja i poslovnog umrežavanja, a od stručnjakinja iz etabliranih kompanija i u suradnji s Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj.

Selekcijski postupak bit će završen do 1. lipnja 2020. te će uključiti i online selekcijsku „pitching“ radionicu sa svim finalisticama i finalistima, prilagođenu uvjetima pandemije, nakon čega slijedi ugovaranje potpora, isplata donacija te provedba programa ODVAŽNA koji traje sljedećih 12 mjeseci, počevši od 15. lipnja 2020.

Detaljne upute za prijavu na natječaj i prijavni obrasci nalaze se na mrežnoj stranici Zaklade SOLIDARNA, www.solidarna.hr, a email kontakt za pitanja je [email protected].


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.