Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Imate li pravo na povrat poreza?

S početkom 2014. u Poreznim upravama započelo je prikupljanje zahtjeva građana za godišnji povrat poreza. Prijave se mogu podnijeti sve do kraja veljače.

S početkom 2014. u Poreznim upravama započelo je prikupljanje zahtjeva građana za godišnji povrat poreza. Prijave se mogu podnijeti sve do kraja veljače.

U odnosu na prošlu godinu, zakoni se s ulaskom u 2014. godinu nisu znatnije mijenjali, a u Poreznim upravama započelo je prikupljanje zahtijeva građana za godišnji povrat poreza.

Prijavu do kraja veljače obvezno podnose tri kategorije poreznih obveznika: oni koji su ostvarili dohodak od nesamostalnog rada kod dva ili više poslodavca, porezni obveznici koji su u prošloj godini ostvarili dohodak od samostalnih djelatnosti (slobodnih zanimanja i obrtnici) te oni obveznici koji su ostvarili dohodak u inozemstvu, a nisu na dohodak platili iznose koje zakon propisuje.

Kao i prijašnjih godina, prijave za povrat poreza zaprimaju se sve do kraja veljače, iako predavanje prijave ne treba ostaviti za posljednje dane veljače ako želite izbjeći gužve. Isto tako, prvi povrati poreza na račune građana, kao i do sada, počet će sjedati početkom svibnja.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.