Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Importanne Resort i ove godine dobitnik Zlatne kune Županijske komore Dubrovnik

Importanne Resort
Importanne Resort

Hotelski kompleks Importanne Resort i ove je godine dobitnik plakete Zlatna kuna koju Županijska komora Dubrovnik dodjeljuje od 1977. godine. Importanne Resort ovo je priznanje dobio u kategoriji velikih trgovačkih društava za uspješno poslovanje ostvareno u 2014. godini i doprinos hrvatskom gospodarstvu.

Predsjednik uprave Importanne Resorta Denis Zovko ovom je prilikom naglasio kako su za njihov uspjeh zaslužni u prvom redu zaposlenici te je istaknuo da u Dubrovniku postoji još prostora za širenje hotelskih kapaciteta.

Stalna ulaganja u obnavljanje infrastrukture i obogaćivanje kompleksa atraktivnijim sadržajima neupitne su karakteristike hotelskog kompleksa Importanne Resorta koji kontinuiranim razvojem kvalitete usluge svojim gostima osigurava jedinstveno iskustvo vrhunskog odmora. Između recentnijih ulaganja svakako treba izdvojiti infrastrukturne radove na Hotelu Neptun koji su uključivali potpunu adaptaciju i reorganizaciju interijera, a hotel od sada gostima pruža još veću razinu komocije i udobnosti.

Hotelski kompleks Importanne Resort utemeljen je 1961. godine pod imenom Hotel Neptun, a smješten je na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih lokacija, poluotoku Lapadu s kojega se pogled pruža na Elafitske otoke. Hotel Neptun je krajem 2003. godine preuzela tvrtka Importanne d.o.o. iz Zagreba, što je označilo početak novog pozitivnog zamaha u poslovanju poduzeća pod imenom Importanne Resort. Nakon početnih ulaganja, kroz koja su u potpunosti obnovljeni postojeći hotelski objekti, 2012. godine izgrađen je Royal Princess Hotel (5*) s 54 luksuzna apartmana.

Importanne Resort uspješno posluje na razini cijele godine, a kroz kontinuirana ulaganja u nove sadržaje i implementaciju svjetskih hotelijerskih trendova ujedno daje značajan doprinos obogaćivanju turističke ponude grada Dubrovnika.

­­­­­­­­­­­­­­­­­


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.