Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Impresivno renoviran hotel art’otel Arena Hospitality Grupe otvoren u Budimpešti

Arena Hospitality Grupe nastavlja s ulaganjima u svoje hotele i u Europi. art’otel budapest nakon opsežne renovacije blista u novom i modernom izdanju, pritom nudeći gostima ekskluzivnu izložbu umjetnika Donalda Sultana.

art’otel budapest u portfelju Arena Hospitality Grupe iz Pule,nakon potpune modernizacije koja je započela u listopadu prošle godine, ovog lipnja gostima ponovno otvara svoja vrata. Hotel je prvi puta otvoren 2000. godine, a smješten je na izvanrednoj lokaciji, neposredno u blizini starog grada i obale Dunava, dok istovremeno pruža prekrasan pogled na mađarski parlament i povijesni dvorac. Osim vrhunske lokacije, nedvojbeno je da će hotel nakon opsežne renovacije primiti svoje goste u potpuno novom, ali i zasluženom sjaju.

Potpuni redizajn doživjele su sve javne površine; od predvorja, restorana i bara, fitness prostora, do četiri velike konferencijske dvorane koje se nalaze u sklopu hotela. Investicija ukupne vrijednosti od 3,2 milijuna eura uložena je u impresivnu modernizaciju art’otela u Budimpešti. Arhitektica Eszter Radnoczy iz Este’r Partnersa zaslužna je za uvođenje inovacija u hotel, dok je novi dizajn kreirao izuzetno talentiran Eyal Shoan iz Digital Spacea.

Tijekom obnove, konferencijske dvorane su doživjele potpuni redizajn. Preuređeni prostori obogaćeni su inovativnim digitalnim signalizacijskim sustavom i središnjim upravljačkim pločama koje su osjetljive na dodir. Domino dvorana za sastanke kapaciteta do ukupno 16 osoba pruža prekrasan pogled na Dunav i Parlament. Nova fitness zona hotela opremljena je najnovijom i  suvremenom opremom za vježbanje iz Technogyma, dok se u Spa centru nalaze dvije prekrasne sobe za tretmane, kao i luksuzna sauna za opuštanje.

Adam Gabor, direktor hotela art’otel budapest povodom otvorenja je izjavio: „Uz modernizaciju javnih površina našeg hotela napravili smo još jedan veliki korak u budućnost. Predvorje, restoran, bar i konferencijske sobe blistaju u ponovno otkrivenom sjaju, a u novom fitness i spa centru gosti će se moći opuštati i uživati. Otvaranje hotela je još jedan razlog više da posjetite našu prelijepu Budimpeštu, a mi jedva čekamo dočekati naše goste.

Usprkos modernizaciji, zadržan je i djelomičan osjećaj muzeja. art’otel budapest gostima približava umjetnost kroz ekskluzivnu izložbu od 600 umjetničkih djela američkog umjetnika Donalda Sultana. Rođen 1951., Sultan je razvio zajednički stil svijetlih i šarenih slika, povezujući se i s mnogim tamnim, mračnim i moćnim slikama 1970-ih.

Pročitajte još:

DOP

Rasprava o održivosti nije ostala samo na impresivnoj 27-metarskoj pozornici u Laubi. Ona je, u suradnji s brendom Nespresso, pretvorena u stvarnost.

Ekonomija

Pružatelj logističkih usluga cargo-partner otvorio je novi logističko-distributivni centar s 12.900 m² skladišnog prostora u Zagrebu.

DOP

Mars Pet Nutrition, divizija u sklopu tvrtke Mars Petcare, objavljuje da je ostvarila svoj cilj održive nabave 100% ribe koju koristi u proizvodima za...

Ekonomija

GLAMI, vodeća europska modna tražilica i Stileo, najveći modni agregator na talijanskom tržištu, udružili su snage početkom godine stvarajući jednu od najvećih platformi za...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.