Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Infobip u Barceloni predstavio novu i inovativnu tehnologiju „videopoziva“

Call Link nudi nekoliko aplikacija za tvrtke koje žele unaprijediti iskustvo svojih korisnika, povećati stopu zadržavanja i smanjiti troškove.

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, lansirao je novu i inovativnu tehnologiju korisničke podrške putem videopoziva kako bi tvrtkama omogućio brže rješavanje upita i skratio vrijeme čekanja. Novo rješenje, pod nazivom Call Link, predstavljeno je na najvećem sajmu mobilne tehnologije MWC u Barceloni.

Call Link osmišljen je za potrebe tvrtki s velikim brojem korisničkih upita, poput telekomunikacijskih i komunalnih tvrtki, kao i proizvođača elektroničke opreme, te predstavlja najjednostavniji način na koji agenti mogu uspostaviti govorne ili videopozive uživo s korisnicima.

Kada je korisničko iskustvo ključno za poslovni uspjeh, tvrtke moraju brzo i učinkovito rješavati upite svojih korisnika. Prema rezultatima istraživanja koje je provela CRM platforma HubSpot, 90 posto korisnika smatra kako je vrijeme odgovora od 10 minuta ili kraće iznimno važno u slučajevima kada imaju neki upit. No, tvrtke često ne uspijevaju zadovoljiti korisnička očekivanja i multipliciraju njihove pozive na više različitih agenata, što produljuje vrijeme čekanja. Call Link uklanja sve te probleme.

Koristeći jednostavan web link, agenti korisničke ili tehničke službe mogu automatski prebaciti pisane chat upite u govorne pozive ili videopozive. Rješenje Call Link generira jedinstvenu poveznicu, zahvaljujući kojoj korisnik ne mora instalirati dodatne aplikacije, a to onda unaprjeđuje njegovo sveukupno iskustvo.

Call Link, koji je već sada dostupan zainteresiranim tvrtkama, uklanja potrebu za dugotrajnim interakcijama između agenata i korisnika, te tvrtkama omogućuje da se sa svojim korisnicima povežu bilo gdje i bilo kada. Agenti poveznicu mogu podijeliti putem bilo kojeg dostupnog kanala, uključujući WhatsApp, SMS i e-maila, bilo putem računala ili mobilnog telefona. S obzirom na to da korisnici sve češće koriste aplikacije poput WhatsAppa, ovo novo rješenje odražava Infobipovu širu strategiju kojom pomaže tvrtkama da se sa svojim korisnicima povežu putem željenih kanala u željeno vrijeme.

Call Link nudi nekoliko aplikacija za tvrtke koje žele unaprijediti iskustvo svojih korisnika, povećati stopu zadržavanja i smanjiti troškove. Osim toga, omogućuje utvrđivanje postojećeg stanja u stvarnom vremenu, pri čemu korisnici mogu objasniti svoje upite putem videopoziva, a agenti korisničke podrške isti tren otkloniti te iste poteškoće. Primjerice, ako korisnik ima problema s dostavljanjem stanja brojila, agent može prebaciti upit na videopoziv i provesti korisnika kroz postupak. Takvo pružanje podrške na daljinu smanjuje troškove i utjecaj koji osobni posjeti korisniku imaju na okoliš.

Adrian Benić, Infobipov glavni direktor za proizvode, izjavio je sljedeće: „Zahvaljujući rješenju Call Link agenti tvrtki koje žele unaprijediti iskustvo svojih korisnika mogu vrlo brzo i učinkovito otkloniti poteškoće i riješiti probleme, te istovremeno skratiti vrijeme čekanja, smanjiti troškove i povećati korisničko zadovoljstvo. Osim toga, budući da uz spomenuto rješenje mogu generirati koliko god video linkova je potrebno, tvrtke mogu neometano povećati svoje kapacitete i zadovoljiti potražnju tijekom ‘najprometnijih’ sati bez poteškoća. Na temelju informacija klijenata koji već koriste naš proizvod, znamo da im takva sinkronizirana komunikacija pomaže da u kraćem vremenu obrade više korisničkih upita i tako ne samo povećaju produktivnost, već i s krajnjim korisnicima ostvare blisku komunikaciju, tijekom koje će na praktičan i nenametljiv način zadovoljiti njihove potrebe.“

„Nadalje, Call Link tvrtkama iz različitih industrija i različitih veličina omogućuje cjenovno prihvatljivu govornu i videopodršku koju inače ne bi mogli koristiti s obzirom na infrastrukturne zahtjeve. Ovaj je proizvod dokaz Infobipove predanosti da budemo cjelovita višekanalna komunikacijska platforma za svakoga.

Call Link samostalan je proizvod dostupan korisnički orijentiranim tvrtkama. Može se koristiti na svim uređajima, uključujući stolna i prijenosna računala, tablet računala i pametne telefone, a kompatibilan je s najpopularnijim internetskim preglednicima kao što su Chrome, Firefox i Safari. Pozivi krajnjih korisnika mogu se konfigurirati kako bi se mogli obaviti putem bilo koje korisničke aplikacije koja je implementirala Infobipov skup rješenja za komuniciranje putem interneta u stvarnom vremenu, rješenja Infobip Conversations ili bilo kojeg telefonskog broja.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.