Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Inovativna usluga klijentima i korisnicima

Vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj PBZ Card danas je predstavila nove korporativne web stranice. Na njima možete naći niz informacija za korisnike i druge posjetitelje. Predstavljaju i novost u dizajnu, kvalitetniji način prezentacije sadržaja i veću preglednost.

Vodeća kartična organizacija u Hrvatskoj PBZ Card danas je predstavila nove korporativne web stranice. Na njima možete naći niz informacija za korisnike i druge posjetitelje. Predstavljaju i novost u dizajnu, kvalitetniji način prezentacije sadržaja i veću preglednost.

– Nove web stranice PBZ Carda kreirane su u cilju što kvalitetnijeg korištenja ovog kanala u ostvarenju naše misije – osigurati vrhunsku uslugu našim korisnicima i klijentima, u promociji tvrtke, prodaji proizvoda, koristeći suvremena tehnološka rješenja koja će nam u budućnosti omogućiti nadogradnju i još kvalitetnije korištenje ovog komunikacijskog alata. Nove stranice predstavljaju i napredak prema većoj interakciji s korisnicima čime je omogućeno dobivanje vrijednih informacija koje će nam poslužiti kao smjernica za razvoj novih proizvoda i usluga te poboljšanje postojećih, – istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Što se nudi posjetiteljima?

Upoznajte se sa sadržajem stranice te naučite jednostavnom navigacijom doći do potrebnih podataka.

Izdavanje kartica

Sadržajno stranice su podijeljene u nekoliko ključnih kategorija: „Izdavanje kartica”, „Prihvaćanje kartica”, „Online usluge” i „Podrška”. Ova kategorija sadrži pogodnosti kartica i informacije o Membership Rewards i My Card programima nagrađivanja te posebnim akcijama i pogodnostima za korisnike kartica.

Prihvat kartica

Kategorija „Prihvat kartica” namijenjena je postojećim i budućim prodajnim mjestima te naravno klijentima PBZ Carda. Unutar nje su predstavljene brojne prednosti poslovanja s PBZ Cardom, postupci i procedure ugovaranja prihvata kako za klasična tako i za online prodajna mjesta. Saznajte više o sigurnoj online kupnji te internetskim prodajnim mjestima PBZ Card nudi kroz MyCheckOut uslugu koja omogućava sigurno i brzo plaćanje kreditnim karticama u realnom vremenu.

Podrška

Za nove web stranice kreirana je i baza sadržaja kao pomoć i podrška korisnicima i poslovnim partnerima – prodajnim mjestima, a uveden je i rječnik ključnih pojmova kartične industrije. Ovdje ćete pronaći i najčešća pitanja i odgovore te korisne upute za rad prodajnih mjesta.

Online usluge

Putem novih web stranica možete saznati sve prednosti korištenja online usluga PBZ Carda i PBZ-a poput My Accounta i Online računa za American Express kartice, odnosno PBZ365@net za MasterCard, Maestro i Visa kartice PBZ-a te MyCheckOut, PBZCOM@NET i Business Accounta – namijenjenih pravnim osobama.

Među online uslugama koje je razvio PBZ Card posebno se ističe Business Account koji predstavlja suvremen i vrijedan alat putem kojeg prodajna mjesta jednostavno i brzo dobivaju korisne informacije. Podijeljen jeu tri osnovne kategorije: Poslovni izvještaji, Pregled prometa i Ažuriranje podataka, koje im omogućuju poboljšanje poslovanja.

Tehnološki napredak

Nove web stranice koriste suvremene tehnologije, uključujući strukturu navigacije, način prezentacije sadržaja, alate za distribuciju i praćenje sadržaja te novi Content Management System – sustav upravljanja sadržajem. Uveden je i RSS feed za praćenje novosti na stranicama. Sukladno budućim aktivnostima PBZ Carda, nove web stranice omogućit će i uključivanje te dijeljenje sadržaja na socijalnim mrežama kao što su Facebook i Twitter a bit će prilagođene i za preglednike na mobilnim uređajima.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.