Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Intenzivni trening osobnog marketinga

Konferencija Weboo 2015

Pridružite nam se na Filaksovom intenzivnom treningu osobnog marketinga! Radionica je namijenjena svima koji žele napredak u karijeri, poduzetnicima, ljudima koji nastoje prodati vlastite proizvode i usluge, svima koji žele uspješnije i kvalitetnije predstaviti sebe i svoje vještine te poboljšati imidž!

Kako puno govorim o motivaciji, spominjem i činjenicu da mozak voli izazove i kad želimo nešto promijeniti – onda trebamo napasti sa svih strana. Dakle, ako želimo uspjeh u poslu, bilo bi dobro da se aktiviramo i u drugim područjima, odlazimo u šetnje po prirodi, naučimo novu vještinu, učimo novi strani jezik i slično…

Život je ništa drugo do prikupljanje različitih iskustava i istina. Niti jedna istina ne smije biti ograničena samo za jedno područje života. M. Kelly kaže da krv mora doći u svaku stanicu našeg tijela pa tako i istina treba zahvatiti sva područja našeg života i sve naše aktivnosti. Na primjer, P. Picasso je bio vrijedan umjetnik koji je shvaćao važnost povezivanja truda, talenta i iskustva. U profesionalnom životu održavao je kontinuitet i bio dosljedan, no u privatnom životu je često mijenjao ljubavnice, prijatelje, supruge i uvijek ostavljao iza sebe ono što mu je u jednom trenutku bilo drago. Nije mogao postići stabilnost. Poslovni uspjeh nije mogao preslikati i na privatni život. Tako smo i svi mi, ponekad uspješni u jednom, neuspješni ili prosječni u drugom aspektu života.

U životu treba težiti usavršavanju i skladu u okviru vlastitih resursa, ali i aktivirati se svim snagama. Ako imamo dobro iskustvo u jednom dijelu života, zašto ga ne bismo jednako uspješno preslikali i na drugi dio života koji smo u međuvremenu bez razloga zapostavili?!

Možda ste baš nešto lošiji u prezentaciji vlastitih znanja, sposobnosti i vještina?! Upravo na zahtjev brojnih klijenata koji muku muče s osobnim marketingom, osmislila sam radionicu u kojoj vam mogu pomoći konkretnim i korisnim savjetima.

Saznajte odgovore na sljedeća pitanja:

  • Tko i što danas prodaje?
  • Treba li prvo i kako prodati sebe?
  • Kakav mi je imidž?
  • Kako komuniciram?
  • Kako djelujem drugima?
  • Što oni misle o meni? Jesam li dovoljno…. (nastavite niz)?

Konkretni savjeti i primjeri:

1. izazovima za postizanje izvrsnosti kroz svakodnevne aktivnosti (prepreke koje vrijebaju iza svakog ugla)

2. moći zahvalnosti, samomotivacije i pohvale za vlastite uspjehe (uz podsjetnik za plan djelovanja)

3. odnosu prema sebi i poštovanju prema vrijednostima (shvaćanje vrijednosti i smisao blagostanja i obilja)

4. mogućnostima biznisa kojim se bavite i uspješnim prezentiranju u javnosti (alati za uspješniju marketinšku komunikaciju)

5. alatima za privlačenje pažnje u medijima i društvenim mrežama (konkretni alati i koraci za uspješniju marketinšku komunikaciju)

6. kvalitetnom odnosu prema klijentima i preporuci od usta do usta (moć kreiranja uspješnih odnosa i moć utjecaja na ljude)

7. kreiranju kvalitetnijeg imidža u djelatnosti i na tržištu (definiranje i kreiranje vlastitog plana).

O trenerici:

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je konzultantica za razvoj poslovnih vještina, poslovna motivacijska trenerica i savjetnica za uspjeh u tvrtki Filaks. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktora znansti stekla je na Filozofskom fakultetu u  Zagrebu. Nakon pozicija u srednjem menadžmentu različitih organizacija, odlučuje se za poduzetničku avanturu i već 14 godina uspješno vodi dvije organizacije. Autorica je brojnih priručnika, kolumnistica u časopisima i na portalima te glavna urednica na novom portalu za žene www.obiljka.com

Vjeruje da svatko može postati ono za čim čezne. Nije joj cilj postati uzor ili primjer, već koristan putokaz na putu prema uspjehu.

Informacije:

Datum održavanja: subota, 10. listopada 2015. od 11.00 do 15.00

Mjesto održavanja: ovisno o broju prijava, uži ili širi centar Zagreba (naknadna obavijest)

Kotizacija za prijave i uplate do 15. rujna: 249 kuna (199,20 kuna + PDV)

Kotizacija za prijave i uplate od 16. rujna do 09. listopada: 500 kuna (400 kuna + PDV)

IBAN za uplatu: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.)

Kontakt za prijave: [email protected]


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.